- Bryllupet er avlyst

Jesse James og Kat von D avbrøt forlovelsen etter seks måneder - nå raser de mot hverandre på nettet.

<strong>GÅR HVER SIN VEI:</strong> Bladet Life & Style hevder at TV-stjernene Kat von D og Jesse James skal ha avbrutt sin forlovelse. Foto: All Over
GÅR HVER SIN VEI: Bladet Life & Style hevder at TV-stjernene Kat von D og Jesse James skal ha avbrutt sin forlovelse. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernene Jesse James (42) og Kat von D (29), har tidligere fremstått som et av Hollywoods mest forelskete par, og har ikke lagt skjul på at de gledet seg til bryllup, etter at de forlovet seg i januar.

Men i løpet av kort tid skal stemningen ha surnet mellom turtelduene, og nå hevder bladet Life & Style at forholdet er over.

- Bryllupet er avlyst. Det er det Jesse har fortalt vennene sine. Han sier det er altfor mye drama for ham i forholdet, sier en kilde nær paret til bladet.

Jesse James' forrige ekteskap - med filmstjernen Sandra Bullock - gikk i oppløsning etter at flere kvinner hevdet i media at han hadde vært utro med dem.

Foreløpig er det ikke kjent hva som er årsaken til det nye bruddet.

Både Jesse James og  Kat von D - som er kjent fra TV-serien «L.A. Ink» - har imidlertid brukt nettsiden Twitter til å demonstrere at forholdet ikke lenger er rosenrødt mellom de to.

- Det er rart hvordan alt går fra å være utrolig til elendig på et øyeblikk, skrev han 5. juni.

- Jeg angrer ingenting, skrev Kat von D senere samme dag, følge Life & Style.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er bedre enn Sandra i senga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer