Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Bryllupet endte i søksmål

Krever millionbeløp tilbake.

MANN OG KONE: Stjerneparets bryllup så tilsynelatende perfekt ut. Nå kommer det frem detaljer om drama i kulissene. Foto: Mario Anzuoni /REUTERS/NTB
MANN OG KONE: Stjerneparets bryllup så tilsynelatende perfekt ut. Nå kommer det frem detaljer om drama i kulissene. Foto: Mario Anzuoni /REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter to år som kjærester ga kjendissønn Brooklyn Beckham (23) og Nicola Peltz (28) hverandre sine «ja» i april i fjor. Bryllupet fant sted i Palm Beach, Florida, hvor Peltz' familie har en eiendom ved stranda, verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norske kroner.

Selve bryllupet skal ha hatt en prislapp på over 46 millioner norske kroner.

Selv om det storslåtte bryllupet virket eventyrlig, tok det ikke lang tid før det blant annet begynte å svirre rykter om en isfront mellom Peltz og svigermor Victoria Beckham (48). Det ble imidlertid avkreftet av paret selv.

Nå viser det seg bryllupet bød på mer drama i kulissene.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Peltz' far, milliardæren Nelson Peltz (80), skal nå ha saksøkt to bryllupsplanleggere for å holde tilbake penger. Søksmålet skal dreie seg om et depositum på 159 000 dollar, som tilsvarer rundt 1,5 millioner norske kroner.

Ifølge Daily Mail viser saksdokumenter at 28-åringens foreldre ansatte de to planleggerne Nicole Braghin og Arianna Grijabla seks uker før bryllupet skulle finne sted. Samarbeidet endte etter bare ni dager.

Grunnen skal ha vært at duoen ikke klarte å oppfylle kravene til Beckham og Peltz.

«Stjernestatusen til brudeparet, kombinert med det forventede oppmøtet av mange høyprofilerte gjester, krevde at bryllupsplanleggeren hadde ekspertisen og bemanningen til å planlegge, koordinere og gjennomføre et bryllupsarrangement av forventet kaliber», skal det stå i søksmålet.

En stor del av konflikten skal ha vært Peltz' frustrasjon rundt at Braghin og Grijabla ikke klarte å holde styr på gjestelista, som inkluderte over 500 gjester. Tekstmeldinger skal vise 28-åringen som skriver at hun er «lei av å rette opp i feilene deres».

FÅR KRITIKK: David Beckham er i hardt vær om dagen etter at han dukket opp i en reklamefilm for Qatar. Vis mer

Etter at duoen ble sparket hyret Peltz-familien Michelle Rago som planlegger. I søksmålet står det at Peltz' far endte med å betale Rago en høyere lønn enn vanlig på grunn av den korte fristen.

Det kommer også fram at han flere ganger skal ha spurt Braghin og Grijabla om å betale tilbake depositumet, noe de skal ha nektet å gjøre.

LES OGSÅ: David Eriksen deler status på datinglivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer