SLÅSSKAMP: Det brøt ut slåsskamp mellom sikkerhetsfolkene til Hulk Hogan og paparzzifotografene, da TV-stjernen Hulk Hogan giftet seg med sin kjæreste Jennifer McDaniel tirsdag. Foto: All Over Press
SLÅSSKAMP: Det brøt ut slåsskamp mellom sikkerhetsfolkene til Hulk Hogan og paparzzifotografene, da TV-stjernen Hulk Hogan giftet seg med sin kjæreste Jennifer McDaniel tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Bryllupet endte i slåsskamp

Hulk Hogans vielse gikk ikke som planlagt...

Publisert
SEHER.NO: Wrestling-legenden og TV-stjernen Hulk Hogan (57) er kjent for å dele det meste av sitt privatliv med fansen i realityserien «Hogan knows best», men da han tirsdag giftet seg med kjæresten Jennifer McDaniel var fotografene ikke spesielt velkomne.

Hogans sikkerhetsvakter havnet nemlig i slåsskamp med en av paparazzi-fotografene som hadde samlet seg utenfor Hogans hjem i Florida.

- Mens ekteparet prøvde å gi hverandre sine løfter, var Hulks sikkerhetsvakter travelt opptatt med å kaste vekk paparazzien som stod i vannet 60 meter bortenfor, sier et øyenvitne til nettsiden Radaronline.com.

Tumultene ble såpass voldsomme at politiet måtte tilkalles, men fordi ingen av partene ville gå til anmeldelse, ble det ikke gjort noen arrestasjoner.

Fotografen som ble angrepet har imidlertid varslet at han vurderer å saksøke Hulk Hogan for mishandling, ødelagt kamerautstyr og tort og svie.

- Hulks bryllupsbilde kan bli brukt som bevis, fordi man ser slåsskampen i bakgrunnen, sier en kilde nær fotografen til Radaronline.com.


Hulk Hogan - som på sin Twitterside viser fram sin nye giftering - hevder han ble overrasket over tumultene.

- Når du minst venter det, så bryter helvete løs, skriver han på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Anmeldte kona for mishandling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer