- Bryllupet ble bare tull og tøys

«Bloggerne»-aktuelle Kristin Gjelsvik er ikke tilfreds på bryllupsfronten etter kjærestens Las Vegas-stunt.

VIL HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå sier «Bloggerne»-aktuelle Kristin at hun er klar for å stå hvit brud på ordentlig.  Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no
VIL HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå sier «Bloggerne»-aktuelle Kristin at hun er klar for å stå hvit brud på ordentlig. Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld har den femte sesongen av «Bloggerne» premiere på TV 2 Livsstil.

Kristin Gjelsvik (29), som blogger under navnet «StyleConnection», er blant dem som er med fra tidligere sesonger av realityserien.

Etter å ha gitt TV-seerne et innblikk i livet sitt i både «Paradise Hotel», «Robinsonekspedisjonen» og «Bloggerne», toppet Kristin og «Paradise»-samboeren Dennis Poppe Thorsen (24) det hele med et spontant bryllup foran kameraene i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet».

Til Seoghør.no sier Kristin Gjelsvik at hun ikke er helt fornøyd med hvordan bryllupet, som fant sted i Las Vegas med «Paradise»-profil Petter Pilgaard (36) som ringbærer, forløp:

- Altså, det der var jo bare kødd. Trodde vi, men så var det litt på ekte. Og så ble det bare tull og tøys. Herregud, det er jo gøy å gjøre noe sånt i Vegas en gang i løpet av livet, men nå må neste skritt være at han faktisk frir på ekte!

Saken fortsetter under bildet.

FANT LYKKEN: Det oppstod søt musikk mellom Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik etter «Paradise Hotel» i 2012. Nå venter bloggeren på at Dennis skal gå ned på kne.  Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FANT LYKKEN: Det oppstod søt musikk mellom Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik etter «Paradise Hotel» i 2012. Nå venter bloggeren på at Dennis skal gå ned på kne. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Den fargerike og frittalende bergenseren utdyper hva hun forventer av kjæresten Dennis.

- At han setter seg ned på ett kne og gir meg ring på fing! Det trenger ikke å være noe voldsomme greier, jeg vil ha noe veldig enkelt, bare det der frieriet, sier Gjelsvik til Seoghør.no.

Se klipp fra Vegas-bryllupet i «Det Beste Vorspielet»-klippet nedenfor:

Brudekjole fremfor barn

Etter den spontane vielsen i Las Vegas i fjor høst, sa Dennis Poppe Thorsen til Seoghør.no at planen var å arrangere bryllup hjemme i Norge også.

Kjæresten Kristin røper overfor Seoghør.no i dag at dét altså ikke har skjedd foreløpig.

- Han prøvde seg i Vegas: «Haha, dette her ble billig», men da ble jeg sånn: «Forbanna j*vel! Jeg skal ha hvit kjole, jeg skal ha slør, jeg skal ha forlovere og venner i bryllupet! Vi var liksom bare fem stykker og hadde Petter Pilgaard som ringbærer. Det sier seg sjøl at det ikke går an å gifte seg på den måten! utbryter hun lattermildt.

Saken fortsetter under bildet.

GIR AV SEG SELV: Både Kristin Gjelsvik og samboeren Dennis blir å se i den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil.  Foto: Curt Hjertstedt, Seoghør.no
GIR AV SEG SELV: Både Kristin Gjelsvik og samboeren Dennis blir å se i den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Foto: Curt Hjertstedt, Seoghør.no Vis mer

Mens barn ikke står på programmet foreløpig, er «StyleConnection»-Kristin travelt opptatt med å legge inn frieri-aksjer hos kjæresten.

- Jeg hinter jo veldig mye til det, det må bli neste steg nå. Et sånn skikkelig frieri - og et skikkelig bryllup. Det skal vi ha! Det lover jeg. Og det skal vi ha på «Paradise Hotel», hehe, neida! Men tenk så gøy dét hadde vært da, sier Gjelsvik med et smil til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELLE: Vårens «Bloggerne»-sesong skilter med flere deltakere enn noen gang tidligere. Her er (f.v.) Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, John-Arne  og Louise Angelica Riise, Anders og Bjørnar Neteland, Jonas Fossum, Suzanne Aabel, Peter Kihlman og Sophie Elise Isachsen. Foran sitter Tonje Blomseth og Felix Baldauf.  Foto: TV 2
TV-AKTUELLE: Vårens «Bloggerne»-sesong skilter med flere deltakere enn noen gang tidligere. Her er (f.v.) Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, John-Arne og Louise Angelica Riise, Anders og Bjørnar Neteland, Jonas Fossum, Suzanne Aabel, Peter Kihlman og Sophie Elise Isachsen. Foran sitter Tonje Blomseth og Felix Baldauf. Foto: TV 2 Vis mer

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen fant tonen under innspillingen av 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Et års tid senere tok forholdet midlertidig slutt, men sommeren 2013 var de to igjen et par. Høsten 2014 ble paret samboere i Oslo etter å ha bodd i hver sin by i lang tid.

- Jeg flyttet inn for noen dager siden. Det føles veldig bra å bli samboer, selv om det vel ikke har gått helt opp for meg ennå, sa Dennis til Seoghør.no den gang.

«Bloggerne» sendes på TV 2 Livsstil mandag til torsdag kl. 21.30.

LES OGSÅ: - Jeg får alltid dårlig samvittighet når kona mi ikke er happy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer