- Bryllupet ble bare tull og tøys

«Bloggerne»-aktuelle Kristin Gjelsvik er ikke tilfreds på bryllupsfronten etter kjærestens Las Vegas-stunt.

VIL HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå sier «Bloggerne»-aktuelle Kristin at hun er klar for å stå hvit brud på ordentlig.  Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no
VIL HA DET SERIØST: I fjor høst overrasket «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen med et spontant bryllup i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» (t.v). Nå sier «Bloggerne»-aktuelle Kristin at hun er klar for å stå hvit brud på ordentlig. Foto: TV3/ Curt Hjertstedt, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld har den femte sesongen av «Bloggerne» premiere på TV 2 Livsstil.

Kristin Gjelsvik (29), som blogger under navnet «StyleConnection», er blant dem som er med fra tidligere sesonger av realityserien.

Etter å ha gitt TV-seerne et innblikk i livet sitt i både «Paradise Hotel», «Robinsonekspedisjonen» og «Bloggerne», toppet Kristin og «Paradise»-samboeren Dennis Poppe Thorsen (24) det hele med et spontant bryllup foran kameraene i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet».

Til Seoghør.no sier Kristin Gjelsvik at hun ikke er helt fornøyd med hvordan bryllupet, som fant sted i Las Vegas med «Paradise»-profil Petter Pilgaard (36) som ringbærer, forløp:

- Altså, det der var jo bare kødd. Trodde vi, men så var det litt på ekte. Og så ble det bare tull og tøys. Herregud, det er jo gøy å gjøre noe sånt i Vegas en gang i løpet av livet, men nå må neste skritt være at han faktisk frir på ekte!

Saken fortsetter under bildet.

Den fargerike og frittalende bergenseren utdyper hva hun forventer av kjæresten Dennis.

- At han setter seg ned på ett kne og gir meg ring på fing! Det trenger ikke å være noe voldsomme greier, jeg vil ha noe veldig enkelt, bare det der frieriet, sier Gjelsvik til Seoghør.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer