Bryllupet avlyst for andre gang på seks måneder

- Jeg er stolt over å ha dumpet Loren.

SLUTT IGJEN: Monica Hansen avlyser bryllupet i Key West neste vår, og denne gangen insisterer hun på at forholdet til Loren Birdwell er over for godt.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SLUTT IGJEN: Monica Hansen avlyser bryllupet i Key West neste vår, og denne gangen insisterer hun på at forholdet til Loren Birdwell er over for godt. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter at hun ble med i «Ja, vi elsker Hollywood» har det stormet rundt forholdet mellom Monica Hansens (31) og Loren Birdwell (31).

I TV-serien som gikk på TVNorge på nyåret ble det kjent at de to hadde forlovet seg, men i begynnelsen av juli ble det kjent at de to hadde gjort det slutt like før sitt eget bryllup.

Men forholdet var ikke over med det...

I slutten av august ble de sammen igjen, og planla nytt bryllup til våren, men nå har de gjort det slutt for andre gang på under et halvt år.

- Denne gangen er det for alltid, sier Monica Hansen nå til Her og Nå.


- Jeg må innrømme at jeg er stolt over å ha gjort det slutt. Selv om det var en smertefull avgjørelse, viser det at jeg er sterk og at jeg har kontroll over livet mitt, sier hun til bladet.

Hun hevder i intervjuet at Lorens sjalusi ble for mye for henne. Loren, som nå har flyttet sammen med en ekskjæreste, har på sin side en annen versjon.

- Jeg elsker den kvinnen, men hun er klin sprø, er alt han vil si til Her og Nå.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: