STRÅLER: Stacy Keibler var i godt humør da hun gjestet TV-showet «Good Morning America» i New York denne uken. Foto: All Over Press
STRÅLER: Stacy Keibler var i godt humør da hun gjestet TV-showet «Good Morning America» i New York denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Bryllup var det siste jeg tenkte på

Stacy Keibler avviser at ønske om bryllup og baby med George Clooney var grunn til brudd.

SEOGHØR.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at Hollywood-paret George Clooney (52) og Stacy Keibler (33) hadde gått hvert til sitt etter to år som kjærester.

Ryktene ville ha det til at den 19 år yngre skjønnheten gjorde det slutt med den prisbelønte skuespilleren fordi han verken ønsket å gi henne barn eller ring på fingeren.

Onsdag denne uken ble Keibler intervjuet på TV-showet «Good Morning America», og ifølge People skal hun i intervjuet ha avvist at baby- og bryllupsønske var grunnen til at hun og kjekkasen avsluttet forholdet:

- Folk som kjenner meg sier at det er et morsomt rykte, fordi at det er det siste jeg tenker på. Det er det siste jeg har på agendaen, og vi diskuterte det aldri.

Keibler avslører ifølge nettstedet ikke hva den egentlige grunnen til bruddet var, men forteller at de fremdeles er gode venner.

- Ja, absolutt!

Clooney har i disse dager vært på solferie i Italia med venner, mens Keibler forbereder seg på tre inn i rollen som programleder for det amerikanske kokke-programmet «Supermarket Superstar».

LES OGSÅ: Se kokain-onkelens babygave