GIFTER SEG LØRDAG: Etter åtte måneders forlovelse, sier popstjernen Carrie Underwood lørdag ja til sin ishockey-kjæreste Mike Fisher. Foto: Stella
GIFTER SEG LØRDAG: Etter åtte måneders forlovelse, sier popstjernen Carrie Underwood lørdag ja til sin ishockey-kjæreste Mike Fisher. Foto: Stella Vis mer

Bryllup til 3 millioner kroner

Popstjernen Carrie Underwood overlater ingenting til tilfedighetene når hun gifter seg lørdag.

Publisert
SEHER.NO:  Popartisten Carrie Underwood (27) har i løpet av de siste årene blitt en av USAs mest populære sangerinner, og hverken hun eller ishockey-kjæresten Mike Fisher (30) sparer på kruttet når de lørdag blir mann og kone i den amerikanske delstaten Georgia.

Ifølge nettstedet Radaronline.com har de fått stengt av luksushotellet Ritz-Carlton i den lille byen Greensboro helt , for å hindre at uvedkommende ikke får adgang.

- Hun har bestillt alle de 251 rommene på hotellet, sier redaktør i lokalavisa The Herald Journal, Carey Williams, til nettstedet.

Bare hotellregningen kommer ifølge Radaronline på rundt 1,8 millioner kroner.

Underwood og Fisher skal gi hverandre sitt ja utendørs i hotellets hage, og tilbringe bryllupsnatten i «presidenthytten», som blant annet inneholder fire soverom og spisestue for 16 personer.

Paret har gjort sitt ytterste for at ingen andre enn de inviterte gjestene skal få se dem mens de er i Greensboro for å gifte seg.

- Alle hotellgjester som ikke skal i bryllupet, må ha forlatt området innen klokken 12 fredag, står det i et brev som i går ble delt ut til hotellets besøkende.

Underwood og Fisher har vært forlovet siden desember 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bruker bikkja som brudepike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer