TILBAKE: Guri og Kristian Ødegård er tilbake som programledere for fjerde sesong av "Skal vi danse" til høsten.  Foto: SCANPIX
TILBAKE: Guri og Kristian Ødegård er tilbake som programledere for fjerde sesong av "Skal vi danse" til høsten. Foto: SCANPIXVis mer

Bryllup og...Amanda!

Guri Solberg skal gifte seg og lede Amanda-utdelingen.

SEHER.NO: Først kommer bryllup, så kommer...Amanda!

"Skal vi danse"-programleder Guri Solberg (31) har nemlig takket ja til å gifte seg med sin kjære, musikeren David Vogt (28), og til å være programleder og vert for årets Amanda-utdeling i august, skriver VG.

TV 2-profilen, som er tilbake som programleder for den fjerde runden av "Skal vi danse" til høsten, ble fridd til av kjæresten i november i fjor, etter 5 år som kjærester.

Og blondinen gleder seg masse til bryllupet, som skal skje før den ærverdige filmprisutdelingen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.

- Det er veldig hyggelig, og jeg blir glad når jeg tenker på det. Det blir en stor fest, og jeg har skaffet meg en veldig fin og enkel brudekjole, sier Solberg til VG.

Solberg tar nå over Amanda-stafettpinnen etter komiker Thomas Giertsen, som har vært vert for showet de siste to årene. Og da NRK holdt prisutdeling nylig var det også en annen komiker, Jon Almaas, som var programleder.

Likevel er ikke Guri, som også var medprogramleder for Gullfisken tidligere i vinter, særlig bekymret for oppgaven.

- Både Thomas og Jon er flinke komikere. Det er ikke jeg. Dermed blir det nok et mindre humoristisk show denne gangen. Men det blir uansett en storslått festaften med kjente fjes, glamour og god underholdning- akkurat det slik som det skal være på en slik prisutdeling, sier Solberg.

Amanda-utdelingen holdes lørdag 16. august.

LES OGSÅ: - Ja, vi gifter oss!