Bryllup og...Amanda!

Guri Solberg skal gifte seg og lede Amanda-utdelingen.

TILBAKE: Guri og Kristian Ødegård er tilbake som programledere for fjerde sesong av "Skal vi danse" til høsten.  Foto: SCANPIX
TILBAKE: Guri og Kristian Ødegård er tilbake som programledere for fjerde sesong av "Skal vi danse" til høsten. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Først kommer bryllup, så kommer...Amanda! "Skal vi danse"-programleder Guri Solberg (31) har nemlig takket ja til å gifte seg med sin kjære, musikeren David Vogt (28), og til å være programleder og vert for årets Amanda-utdeling i august, skriver VG. TV 2-profilen, som er tilbake som programleder for den fjerde runden av "Skal vi danse" til høsten, ble fridd til av kjæresten i november i fjor, etter 5 år som kjærester. Og blondinen gleder seg masse til bryllupet, som skal skje før den ærverdige filmprisutdelingen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund. - Det er veldig hyggelig, og jeg blir glad når jeg tenker på det. Det blir en stor fest, og jeg har skaffet meg en veldig fin og enkel brudekjole, sier Solberg til VG. Solberg tar nå over Amanda-stafettpinnen etter komiker Thomas Giertsen, som har vært vert for showet de siste to årene. Og da NRK holdt prisutdeling nylig var det også en annen komiker, Jon Almaas, som var programleder. Likevel er ikke Guri, som også var medprogramleder for Gullfisken tidligere i vinter, særlig bekymret for oppgaven. - Både Thomas og Jon er flinke komikere. Det er ikke jeg. Dermed blir det nok et mindre humoristisk show denne gangen. Men det blir uansett en storslått festaften med kjente fjes, glamour og god underholdning- akkurat det slik som det skal være på en slik prisutdeling, sier Solberg. Amanda-utdelingen holdes lørdag 16. august. LES OGSÅ: - Ja, vi gifter oss!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer