HADDE SEX: Stig og Natalia innrømmer overfor "God Kveld Norge" at de hadde sex under innspillingen av "Ungkaren". Og paret lo godt av hele hendelsen.  Foto: TV 2 - God Kveld Norge
HADDE SEX: Stig og Natalia innrømmer overfor "God Kveld Norge" at de hadde sex under innspillingen av "Ungkaren". Og paret lo godt av hele hendelsen. Foto: TV 2 - God Kveld NorgeVis mer

Bryllup og baby for Stig?

Ungkaren-paret snakker ut om sex under innspilling, bryllup og baby.

SEHER.NO: Nesten èn uke er gått siden det ble kjent at Ungkaren Stig Kjos (31) hadde valgt vakre Natalia Davadi (23) som sin utkårede i realityserien "Ungkaren 20 vs. 40".

Og paret har allerede innrømmet at de hadde sex under innspillingen i Sør-Afrika, selv om dette egentlig var imot reglene til TVNorge.

Under intervju med "God Kveld Norge" lørdag lo de to av det hele, og innrømmet at det hadde skjedd litt av hvert under innspillingen.

- Jeg hadde jo gått og siklet på jentene i tre uker da, ler Kjos, mens Natalia forteller at hun egentlig lå på rommet og hørte på iPod den kvelden Stig plutselig banket på.

- Jeg skulle bare se om hun var våken, ler Stig videre.

Deretter skal Ungkaren ha spurt 23-åringen om hun ville ha litt vin og kanskje være med opp på rommet hans.

- Men jeg hadde jo et mye større rom, så jeg tenkte jeg kunne vise henne rommet, unnskylder Kjos seg med.

Men tross diverse "småskandaler" har realityparet det svært bra sammen, og kanskje det snart blir både barn og bryllup?

- Jeg er jo der som jeg absolutt ønsker å få barn. Det er å ljuge hvis jeg sier nei på det, sier Stig.

Men selv om paret ikke har planlagt bryllup eller familieforøkelse i den aller nærmeste fremtid, har Ungkaren allerede rukket  å treffe både Natalias 4 år gamle sønn, samt hennes familie i Barcelona.

Men turen til Spania ble ikke helt som ventet, da Natalia ble syk etter å ha spist dårlig sushi.

- Jeg var jo hos familien hennes da, og det var jo kjempegøy. Jeg kan ikke spansk, og de skjønner jo ikke yes på engelsk engang, og hun var jo sjuk i senga og tv-en forstod jeg ingenting av. Så det var jo 2 kjempemorsomme dager, humrer han.

Men dersom Stig planlegger å fri til sin vakre kjæreste, må han gjøre det kjapt. For Natalia har allerede fått frierbrev "i posten".

- Ja, jeg fikk en mail en gang. Han skrev at han skulle kjøpe akkurat den ringen jeg ville ha...jeg bare..nei, sier Natalia lurt.

LES OGSÅ: - Ville aldri giftet meg med Stig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.