Bryllup ga bedre sex

Katherine Heigl avslører hemmeligheten for et fantastisk sex-liv.

FORELSKET: Kathrine Heigl giftet seg med Josh Kelley i desember. Det skal ha gjort underverker for sexlivet. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kathrine Heigl giftet seg med Josh Kelley i desember. Det skal ha gjort underverker for sexlivet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: "Knocked Up"-stjernen forteller at sexlivet hennes har blitt "ti ganger bedre" etter at hun giftet seg.


Sexy Katherine Heigl (29) giftet seg med musikeren Josh Kelley (27) i desember, og røper at sengegymnastikken har bedret seg dramatisk siden hun fikk ringen på fingeren.


- Sex-livet vårt har alltid vært fenomenalt, men jeg synes det er ti ganger bedre nå enn det var før. Vi forstår hverandre bedre. Det er bare en helt annen greie, sier Heigl til amerikanske Cosmopolitan.


- Du føler deg så trygg, enten du er vill og gal og stripper foran mannen din, eller om det er mye roligere elskov.


Heigl - som for alvor ble kjent som Dr. Isobel "Izzie" Stevens i den populære TV-serien Grey's Anatomy - føler også at hun har møtt sin sjelevenn i Josh.


- Han kom inn i livet mitt, og da skjønte jeg at "Herregud, du er virkelig en jeg kan stole på og som jeg kan komme til når jeg har det vanskelig!" Å ha de egenskapene hos partneren sin er stort, avslutter en lykkelig Heigl.

Les også: Raka fant og pornostjerne!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer