BLUSS I RYKTER: Paris Hilton ble nylig observert med denne diamantringen på forlovelsesfingeren. Har hotellarvingen forlovet seg med Benji Madden?
BLUSS I RYKTER: Paris Hilton ble nylig observert med denne diamantringen på forlovelsesfingeren. Har hotellarvingen forlovet seg med Benji Madden?Vis mer

Bryllup for Paris og Benji?

Hotellarvingen bar ny diamantring på ringefingeren.

SEHER.NO: Etter at Paris Hilton (27) møtte "Good Charlotte"-rocker Benji Madden (28) på kjendisklubben The Villa nylig har paret vært nærmest uatskillelige.

Flere medier har spekulert i en snarlig forlovelse mellom de to, og nå har nye bilder av hotellarvingen satt bluss i disse ryktene, melder nyhets -og bildebyrået Splash News.

For Paris ble mandag avbildet med en ny diamantring på "ringefingeren", eller forlovelsesfingeren, som den også blir kalt.

I tillegg bar hun et kjede med en stor B, da angivelig for Benji, rundt halsen.

Se videoklipp av hotellarvingen med sin nye ring lenger ned

Ifølge kilder er de to stjernene svært forelsket i hverandre, noe de tydelig viste da de møttes på The Villa i forrige uke.

- Da Paris så Benji hadde hun bare øyne for ham. Hun gikk bort til ham og ga ham et stort kyss. Det varte lenge og det var masse tunge involvert. De slo seg ned i en hjørnebås og ble der resten av kvelden... Mens de satt der strøk hun ham på armen og på benet mens hun hvisket ting i øret hans.

Men på tross av at paret har vært observert sammen ved flere anledninger visste ikke moren, Kathy Hilton, noe om turtelduenes romanse.

- Jeg vet ikke engang hva som foregår der, uttalte Kathy på spørsmål om Paris og Benji er forlovet.
Heller ikke Paris`søster Nicky ønsket å kommentere saken.

Benji er tvilliingbroren til Joel Madden (28), som er samboer med Paris`bestevenninne Nicole Richie (26).

Dermed kan det altså se ut til at de to venninnene blir svigerinner snarere enn noen kunne ane...

LES OGSÅ: - Slår hun Nicole til alteret?

Se videoklipp av hotellarvingen med sin nye ring nedenfor:

[obj:media:6178]