Bryan Ferry mystisk syk

- Vi er åpenbart veldig bekymret for ham, sier en venn av «Roxy Music»-stjernen.

MYSTISK SYK: Bryan Ferry besøkte India på vei hjem fra sin turné med «Roxy Music». Her er han med kjæresten Amanda Sheppard. Foto: All Over Press
MYSTISK SYK: Bryan Ferry besøkte India på vei hjem fra sin turné med «Roxy Music». Her er han med kjæresten Amanda Sheppard. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Poplegenden Bryan Ferry (65) måtte tirsdag kveld gjennom en rekke tester på sykehus, etter at han har blitt rammet av en mystisk sykdom, ifølge Daily Mail. Ferry måtte også avlyse en konsert i forbindelse med et OL 2012-arrangement samme kveld.

Først trodde legene at «Roxy Music»-stjernen hadde fått hjerteinfarkt, men det viste seg å ikke være tilfellet.

- Bryan har følt seg dårlig en stund, og følte seg enda verre i dag. Så han mente det var best at legene tok en kikk på ham. Vi er åpenbart veldig bekymret for ham, sier en venn av stjernen.

At Ferry blir testet av legene bekreftes også av hans talsperson. Ferry avsluttet for en måned siden en verdensturné med gjenforente «Roxy Music». Allerede 19. april skal han etter planen begynne på sin soloturné som skal vare i fire og en halv måned.

«Love Is The Drug»-sangeren har etter at han ble dumpet at Jerry Hall for Mick Jagger i 1977 fått fire barn med Lucy Helmore. Etter skilsmissen i 2003, hadde han et forhold til 35 år yngre Katie Turner, før Lily Cole (da 20) gikk fra Jude Law og ble sammen med Ferry, før han byttet ut henne med 36 år yngre Amanda Sheppard, som før datet Ferrys sønn Isaac.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Klinte til med sønnens eks

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer