<strong>SKILLES:</strong> Ifølge flere britiske aviser har artist Bryan Ferry og hans 37 år yngre kone Amanda gått hvert til sitt, etter knappe 20 måneders ekteskap. Paret har foreløpig ikke bekreftet bruddet. Her er de avbildet på lanseringen av Ferrys album «The  Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
SKILLES: Ifølge flere britiske aviser har artist Bryan Ferry og hans 37 år yngre kone Amanda gått hvert til sitt, etter knappe 20 måneders ekteskap. Paret har foreløpig ikke bekreftet bruddet. Her er de avbildet på lanseringen av Ferrys album «The Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer

Bryan Ferry (67) og kona (30) går hvert til sitt

Roxy Music-stjernen og Amanda Sheppard giftet seg for under to år siden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den engelske artisten Bryan Ferry (67) vakte oppsikt da han i januar 2012 giftet seg med nesten 40 år yngre Amanda Sheppard (30).

Om årsaken til bruddet er den store aldersforskjellen vites ikke, men Amanda skal i hvert fall ha flyttet ut av parets hjem. Det melder The Sun ifølge DailyMail.

- De har ikke kommet overens på lang tid og har drevet fra hverandre. Det virket fornuftig for Amanda å flytte ut og begynne å tenke på et liv uten Bryan, uttaler en kilde til The Sun.
 
Ifølge den britiske tabloidavisen har ekteparet stadig røket i tottene på hverandre de siste månedene. Ferry selv har foreløpig ikke bekreftet noe brudd offentlig.

Før bryllupet uttalte Roxy Music-frontfiguren til Mail On Sunday's Live-magasin at han følte seg heldig over å ha møtt en yngre kjæreste.

- Det interessante er, jeg vil ikke si noe galt i tilfelle jeg får trøbbel med kjæresten min, men man møter egentlig aldri folk på sin egen alder som ikke er gift, innrømmet han.

Ferry og Sheppard møttes i 2008, da de ble introdusert av en av Ferrys sønner - som Sheppard tidligere hadde datet.

Bryan Ferry har tidligere vært gift med modellen og sosietetskvinnen Lucy Helmore (53). Ekteskapet deres varte fra 1982 til 2003.

LES OGSÅ: - Graviditeten har ikke gått opp for meg ennå


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer