SNART PAPPA: Bryan Adams verner sterkt om privatlivet. Nå er det blitt kjent at han skal bli pappa i en alder av 51 år. Her er han avbildet på flyplassen i Barbados på slutten av fjoråret. Foto: All Over Press
SNART PAPPA: Bryan Adams verner sterkt om privatlivet. Nå er det blitt kjent at han skal bli pappa i en alder av 51 år. Her er han avbildet på flyplassen i Barbados på slutten av fjoråret. Foto: All Over Press Vis mer

Bryan Adams får barn med sin personlige assistent

Men de fleste av vennene vet ikke engang at Bryan Adams og Alicia Grimaldi bor sammen.

Publisert
SEHER.NO: Bryan Adams blir pappa i en alder av 51 år, melder The Telegraph.

- Bryans personlige assistent, Alicia Grimaldi, venter barnet hans i mai, sier en venn og nær nabo til avisen.

- Mange av vennene deres vet ennå ikke at de er et par, men de bor sammen i huset hans, sier kilden, som også bor i Chelsea i London.

Grimaldi selv vil ikke kommentere den glade nyheten.

«(Everything I Do) I Do It for You»-sangeren Adams skal tidligere ha hatt et forhold til prinsesse Diana i 1996, etter at hun ble skilt. Det avslørte hans ekskjæreste Cecilie Thomsen i 2003.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gravid stjerne påkjørt av brannbil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer