Dorit Kemsley:

Brutalt innbrudd: - Ikke drep meg

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Dorit Kemsley sov da innbruddstyvene tok seg inn i hjemmet hennes.

RANET: Dorit Kemsley ble brutalt ranet i hjemmet sitt i Los Angeles. Foto: Shutterstock / NTB
RANET: Dorit Kemsley ble brutalt ranet i hjemmet sitt i Los Angeles. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske klesdesigneren og Hollywood-fruen Dorit Kemsley (45) er en av de spenstige kvinnene i seersuksessen «Real Housewives of Beverly Hills».

Hun har siden 2015 vært gift med den engelske businessmannen Paul Kemsley (54), som er god for intet mindre enn 50 millioner dollar - som tilsvarer 417 millioner norske kroner.

Onsdag kveld ble hun imidlertid utsatt for en skremmende hendelse. Mens hun lå å sov i senga sin, brøt tre menn seg inn i Los Angeles-boligen og truet henne på livet. Det melder TMZ.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Mannen var utenbys

Politikilder har uttalt overfor nettstedet at Dorit tryglet om livet sitt og ropte: 'Ikke drep meg' da mennene stormet soverommet hennes.

Videre fortalte de at Hollywood-fruen måtte gi fra seg alt av verdifulle eiendeler, inkludert dyre vesker og smykker. Da mennene stakk ringte hun politiet.

Den samlede verdien på det som ble stjålet skal være på minst 100 000 dollar, nærmere 835 000 norske kroner.

I skrivende stund er det ikke gjort noen arrestasjoner, og det er heller ingen mistenkte i saken. Det er ukjent om mennene ble fanget på kamera.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

En kilde nær Dorit forteller til TMZ at hun og barna hennes er trygge. Paul hadde vært utenbys på forretningsreise, men reiste hjem da han hørte om hendelsen.

«Real Housewives of Beverly Hills» skal for tiden være under innspilling, så det er godt mulig seerne vil få et innblikk i innbruddet når neste sesong av realityserien ruller over TV-skjermene.

For observante lesere kan denne saken minne om en annen hendelse noen år tilbake. Kim Kardashian (41) ble nemlig overfalt av innbruddstyver på et hotellrom i Paris i 2016. Fem bevæpnede ranere brøt seg inn og tok på brutalt vis eierskap til verdier for rundt 90 millioner kroner. I ettertid har Kardashian uttalt at hun var sikker på at ranerne skulle drepe henne.

LES OGSÅ: - Han er ødelagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer