Jekaterina Semotsjkina:

Brutalt drept - funnet i koffert

24-åringen delte av sitt liv og virke til 86 000 følgere. I forrige uke ble hun brutalt drept i sitt eget hjem. Politiet mistenker at sjalusi er motivet.

DET SISTE BILDET: Dette var det siste bildet Jekaterina Semotsjkina
delte med sine følgere på Instagram. Lørdag ble hun funnet drept i sitt eget hjem i Moskva. Foto: Instagram
DET SISTE BILDET: Dette var det siste bildet Jekaterina Semotsjkina delte med sine følgere på Instagram. Lørdag ble hun funnet drept i sitt eget hjem i Moskva. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste bildet russiske Jekaterina Semotsjkina la ut for sine mer enn 86 000 følgere på Instagram, var fra den greske ferieøya Korfu mandag i forrige uke.

Hun kunne fortelle at hun hadde hatt et kort, men fint opphold. Et avbrekk fra regnet hjemme i Moskva.

En rask gjennomgang av kontoen hennes, viser at Semotsjkina reiste ofte. Santorini i juni. Venezia i mai. Wien i januar. Paris i november i fjor.

Ifølge russiske medier, deriblant storavisa Izvestia, hadde hun neste uke planer om å reise til Nederland med en 52 år gammel mann, men denne turen ble det aldri noe av.

Funnet i koffert

Da familien hennes ikke fikk kontakt med henne før helgen, ble de bekymret. De kontaktet vedkommende hun leide en leilighet av i Moskva, og da han tok seg inn i boligen hennes lørdag ble han møtt av et groteskt syn.

Nyhetsbyrået RIA skriver at liket av den 24 år gamle kvinnen ble funnet i en koffert på gulvet, og at hun skal ha blitt drept med en rekke knivstikk.

Det verserer også bilder av liket der man kan se en tatovering på kvinnens bein. Den samme tatoveringen som Semotsjkina har på sin høyre legg.

Politiet slo umiddelbart drapsalarm, og overvåkningsbilder fra bygningen viser at en mann kom inn i bygningen kvelden i forveien. Han gikk rett inn, så enten hadde han nøkler, eller så ble han sluppet inn av noen.

Han forlot så bygget fire timer seinere, og ifølge rettsmedisinerens rapport er sannsynligheten stor for at Semotsjkina ble drept i dette tidsrommet.

Izvestia påpeker også at mannen hadde en liten koffert i hånda, og at han var ikledd hansker selv om det var 30 grader denne dagen.

Onsdag kom det frem at politiet i Moskva har arrestert en mann for drapet på den russiske Instagram-stjernen, ifølge CNN.

I en uttalelse fra det russiske innenriksdepartmentet står det at politimenn fant ut hvor vedkommende befant seg, og arresterte den mistenkte.

- Etter grundig etterforskning, lokaliserte det statlige politiet i Moskva stedet og arresterte den mistenkte i et boligkompleks. Derfra ble han tatt med inn til avhør, sier Irina Volk, talsperson for det russiske innenriksdepartementet.

Sjalusi

Etterforskerne ser nå på om den nærtstående reisen til Nederland kan ha hatt noe med drapet å gjøre, og utelukker ikke at sjalusi kan være motiv.

Samtidig som hun skal ha hatt en relasjon til den 52 år gamle mannen hun skulle på tur med, skal hun også nylig ha avsluttet et forhold til en annen 32 år gammel mann.

Søndag skrev Izvestia at de ser på hennes tidligere elsker som den hovedmistenkte i saken.

- Lei meg

Under Semotsjkina siste innlegg på Instagram, har det allerede kommet en rekke meldinger fra folk som er lei seg for det som har skjedd henne.

- Veldig lei meg. Jeg håper at den som har gjort dette får den straffen han fortjener i henhold til loven. Ikke slik det vanligvis blir i dette landet, skriver en.

Samtidig er det enkelte som spekulerer i at hennes livsstil kan ha hatt noe med saken å gjøre, og påstår at hun selv har satt seg i en posisjon hvor noe slikt kunne skje. Det får andre til å se rødt.

- Hva har vel det med saken å gjøre? Det er hennes liv. Er dere alle helgener?, svarer en.

LES OGSÅ: - Modellen druknet. Nå blir ektemannen siktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer