Will Arnett og Amy Poehler:

Brutalt brudd: - Gråt i en time

Skilte seg etter ni år som ektepar.

GIFT: Will Arnett og Amy Poehler var et gift par i nesten ti år. Nå letter førstnevnte på sløret om den brutale skilsmissen. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
GIFT: Will Arnett og Amy Poehler var et gift par i nesten ti år. Nå letter førstnevnte på sløret om den brutale skilsmissen. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidlig på 2000-tallet var superparet Will Arnett (51) og Amy Poehler (50) på «alles» lepper.

Komiker- og skuespillerparet ga hverandre sine ja i 2003, og dukket opp i flere TV-serier og filmer sammen gjennom ekteskapet, deriblant «Arrested Development», «Blades of Glory», «Horton Hears a Who!», «Monsters vs. Aliens» og «Parks and Recreation».

I 2012 brast lykken for ekteparet, etter ni år som gift. Nå, ti år etter bruddet, åpner Arnett seg om den brutale situasjonen - som førte til at han fikk et sammenbrudd.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun ville skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Gråt i en time

I 2006 ble komedieserien «Arrested Development» tatt brått av skjermen, men ble gjenopptatt noen år senere - på samme tid som Arnett og Poehler gikk gjennom skilsmissen.

NI ÅR: Stjerneparet skilte lag i 2012, etter ni år som mann og kone. Her avbildet i 2004. Foto: Eric Charbonneau, Berliner Studio/BEI/REX/NTB
NI ÅR: Stjerneparet skilte lag i 2012, etter ni år som mann og kone. Her avbildet i 2004. Foto: Eric Charbonneau, Berliner Studio/BEI/REX/NTB Vis mer

I et intervju med The Guardian forteller han nå at perioden var uutholdelig på grunn av bruddet.

- Bare brutalt, brutalt, brutalt. Jeg kjørte til settet en dag, før jeg kjørte til siden og gråt i en time, innrømmer han.

Brutalt

Videre takker han serieskaper Mitch Hurwitz for å hjelpe ham gjennom skilsmissen. Spesielt vanskelig var det å gå gjennom et brudd av offentlig interesse.

- Folk snakker om deg som om de kjenner deg, og de snakker om forholdet ditt som om de vet hva som skjer, sier han, og fortsetter:

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Se for deg hvor rart det er. Det er brutalt i ethvert forhold, og vi har barn. Men uten å gå inn på detaljer, så ser du ting på nettet. Altså, en journalist skrev: «Jeg er team Amy». Jeg tenkte bare: «Du er et voksent menneske, hva snakker du om? Dette er et brudd. Dette er en familie. Dette er ikke et spill».

De to stjernene fikk sønnene Archie (13) og Abel (11) sammen. I dag er Arnett i et forhold med Alessandra Brawn, og i 2020 ble de foreldre for første gang sammen til sønnen Alexander.

LES OGSÅ: Etter skilsmissen: Dement og under vergemål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer