Sandra Oh:

Brutalt ærlig:
- Veldig, veldig syk

Rampelyset har sin bakside, røper stjernen.

ÅPNER OPP: Sandra Oh ble raskt kjent verden over i «Grey's Anatomy». Her med kollega Patrick Dempsey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Sandra Oh ble raskt kjent verden over i «Grey's Anatomy». Her med kollega Patrick Dempsey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at de fleste kjenner Sandra Oh (50) best for hennes karakter som Dr. Cristina Yang i suksesserien «Grey's Anatomy». Det skal riktignok nevnes at hun forlot serien i 2014, men siden den gang har fansen håpet å se hjertekirurgen tilbake.

Men det kan man trolig se langt etter.

Selv om karakterene i serien ble favoritter verden rundt, avslører nemlig Sandra Oh nå at berømmelsen ble litt i det heftigste laget.

Ble syk

I Varietys «Actors on Actors»-intervju forteller hun nemlig nå at livet i rampelyset gikk utover psyken hennes.

- For å være ærlig så ble jeg syk. Jeg tror hele kroppen min var veldig, veldig syk. Selv om du fortsetter å jobbe, så er det som «å, jeg får ikke sove, å, ryggen min verker - jeg vet ikke hva som er galt med meg», forteller hun.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

Selv om hun påpeker at hun slapp unna det evige jaget som dagens stjerner opplever i sosiale medier, innrømmer skuespilleren at livet hennes endret seg i stor grad da «Grey's Anatomy» begynte å rulle over skjermene i 2005.

- Det er vanskelig å se for seg, for det er nesten 20 år siden, fortsetter hun.

Avkreftet comeback

Videre forklarer stjernen, som også har gjort seg bemerket i serier som «Killing Eve», at selv om ting har forandret seg, er stresset det samme, og at den psykiske helsen må stå i første rekke.

UT AV RAMPELYSET: Martin Heier var å se i den 12. sesongen av «Paradise Hotel», men trakk seg ut av rampelyset like etter. Dette gjør han i dag. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

I ettertid har 50-åringen blitt bedre til å ta vare på seg selv, sier hun.

Som nevnt har fansen bevart håpet om at Oh skulle returnere til legeserien. For ett år siden avslørte imidlertid skuespilleren at hun ikke ønsker å gjøre comeback som kirurg.

LES OGSÅ: Stjernen (76) overrasker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer