Sandra Oh:

Brutalt ærlig:
- Veldig, veldig syk

Rampelyset har sin bakside, røper stjernen.

ÅPNER OPP: Sandra Oh ble raskt kjent verden over i «Grey's Anatomy». Her med kollega Patrick Dempsey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/Shutterstock/NTB
ÅPNER OPP: Sandra Oh ble raskt kjent verden over i «Grey's Anatomy». Her med kollega Patrick Dempsey. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at de fleste kjenner Sandra Oh (50) best for hennes karakter som Dr. Cristina Yang i suksesserien «Grey's Anatomy». Det skal riktignok nevnes at hun forlot serien i 2014, men siden den gang har fansen håpet å se hjertekirurgen tilbake.

Men det kan man trolig se langt etter.

Selv om karakterene i serien ble favoritter verden rundt, avslører nemlig Sandra Oh nå at berømmelsen ble litt i det heftigste laget.

Ble syk

I Varietys «Actors on Actors»-intervju forteller hun nemlig nå at livet i rampelyset gikk utover psyken hennes.

- For å være ærlig så ble jeg syk. Jeg tror hele kroppen min var veldig, veldig syk. Selv om du fortsetter å jobbe, så er det som «å, jeg får ikke sove, å, ryggen min verker - jeg vet ikke hva som er galt med meg», forteller hun.

Selv om hun påpeker at hun slapp unna det evige jaget som dagens stjerner opplever i sosiale medier, innrømmer skuespilleren at livet hennes endret seg i stor grad da «Grey's Anatomy» begynte å rulle over skjermene i 2005.

- Det er vanskelig å se for seg, for det er nesten 20 år siden, fortsetter hun.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer