Tomine Harket:

Brutalt ærlig om sexlivet sitt

Artisten etterlyser mer åpenhet rundt sex.

ÅPEN: Artist Tomine Harket snakker ut om seksualitet og sexlivet sitt i Christine Danckes podkast. Foto: Sara Tonning
ÅPEN: Artist Tomine Harket snakker ut om seksualitet og sexlivet sitt i Christine Danckes podkast. Foto: Sara Tonning Vis mer
Publisert

Artist Tomine Harket (27) gjestet denne ukas episode av Christine Danckes (36) podkast med samme navn.

I podkasten åpner Harket seg om seksualitet, hva som avgjør hvem hun faller for, og om det er viktig å sette seksualiteten sin i bås.

Det var VG som først omtalte saken.

I podkasten kommer det blant annet fram at artisten snakker åpent om eget sexliv med mora si.

- Vennene mine reagerer jo hver gang jeg ringer mamma og sier: «Lættis, jeg hadde sex i går, det var dritbra og jeg kom fem ganger.» Sånt sier jeg til mamma, og folk bare: «WHAT? Det er dritnasty», forteller Harket som beskriver seg selv som en «over sharer» i podkasten.

SNAKKER MED MORA OM SEX: I podkasten kommer det fram at artisten snakker åpent om sexlivet sitt med mora. Foto: Sara Tonning
SNAKKER MED MORA OM SEX: I podkasten kommer det fram at artisten snakker åpent om sexlivet sitt med mora. Foto: Sara Tonning Vis mer

Kjønn uviktig

Dancke er kjapt ute med å spørre om hva Harket sier til han som fikk henne til å komme fem ganger. På dette svarer 27-åringen at det ikke var en «han», men en «hun».

Dancke forteller da at hun mener å ha lest eller sett et sted at Harket har sagt at hun er bifil, og lurer derfor på om hun definerer seg som noe i det hele tatt.

- Jeg føler det er mennesket og ikke kjønnet jeg bryr meg så veldig mye om. Hvis jeg har en «connection» med en person, så er det samme om det er en gutt eller jente. Jeg har jo vært med både gutter og jenter, utdyper Harket.

UFLAKS: Da kjendisdatter og artist Tomine Harket skulle ta trikken, lukket den døra med armen hennes på utsiden av trikken. Det fikk henne til å reagere sterkt. Video: Tomine Harket @Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Sangfuglen forklarer videre at hun alltid har vært åpen for å bli tiltrukket av jenter.

- Men når jeg har vært med jenter har jeg tenkt at det er noe som mangler, og da har jeg tenkt at det er pikk. Men så har jeg skjønt at det er ikke det, det er en «connection» som mangler. For hvis du har en syk «connection» med et menneske, så har det egentlig ikke noe å si.

- Ut av komfortsonen

Når Se og Hør stiller Harket spørsmål ved hvorfor hun velger å være så åpen om sex, svarer hun følgende:

- Sex er så naturlig og noe vi alle har, så hvorfor ikke?

- Hvordan reagerer andre på at du er så åpen om sex?

- Det blir som oftest morsomme samtaler ut av det, også liker jeg å få folk ut av komfortsonen sin. Emnet sex gjør som oftest det.

NATURLIG: Artisten skjønner ikke hvorfor man ikke skal snakke åpent om noe som er så naturlig som sex. Foto: Sara Tonning
NATURLIG: Artisten skjønner ikke hvorfor man ikke skal snakke åpent om noe som er så naturlig som sex. Foto: Sara Tonning Vis mer

I podkasten nevner Harket at hun ofte har opplevd å få stygge kommentarer når hun er sammen med ei jente.

- Hvordan reagerer du på det?

- Jeg har opplevd flere menn som føler seg truet av å være i nærheten av jenter som ikke vil ha dem på den måten. Jeg har fått flere kommentarer som: kan ikke jeg bli med dere hjem?, som om det er for ham at vi er sammen. Noe det virkelig ikke er, påpeker Harket.

OVERBEVIST: Kan det være Morten Harket som skjuler seg bak viking-maska i britiske «Maskorama»? Flere seere er i alle fall hellig overbevist. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Tomine Harket er datteren til skuespiller Camilla Malmquist Harket og artisten Morten Harket. Hun har fulgt i farens fotspor, og har blant annet toppet VG-lista med Alan Walker-låta «Darkside». Harket har også hatt stor suksess med låta «Nostalgi 3Millioner» med Unge Ferrari.

Aldri turt å gå «all inn»

Overfor VG forteller Harket at hun nå har endret litt på imaget sitt, og at blant annet sounden hennes har forandret seg.

Hun legger heller ikke skjul på at musikk hele tida har vært drømmen, og at hun nå er klar for å satse fullt på karrieren.

- Jeg alltid vært veldig sikker på meg selv som person, men aldri turt å gå «all inn» av flere grunner. Jeg har ikke vært klar mentalt, og heller ikke vært selvsikker nok som artist, sier hun til VG, og legger til:

- Jeg har lagt meg opp i unødvendige ting som hvordan jeg ser ut, for eksempel, at jeg har følt det ikke har vært bra nok i forhold til standarden samfunnet og mediene har skapt. Men jeg skjønner nå at det bare er hodet mitt som ødelegger for meg.

LES OGSÅ: Skyllebøtte etter homo-uttalelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer