Lady Gaga:

Brutalt ærlig om psykisk sammenbrudd

- Jeg kunne ikke leve i en løgn.

ÅPEN: Superstjernen Lady Gaga var nylig gjest under Oprah Winfrey (65) og WW`s «2020 Vision: Your Life in Focus Tour», hvor hun fortalte om helseutfordringene sine. Her er hun avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Superstjernen Lady Gaga var nylig gjest under Oprah Winfrey (65) og WW`s «2020 Vision: Your Life in Focus Tour», hvor hun fortalte om helseutfordringene sine. Her er hun avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«A Star Is Born»-stjernen Lady Gaga (33) har hatt stor suksess når det kommer til karrieren sin, men på privaten har hun ikke alltid hatt det like enkelt. I 2014 sjokkerte Gaga ved å avsløre at hun hadde blitt voldtatt som 19-åring av en 20 år eldre mann.

For å komme seg gjennom overgrepet innrømmet stjernen at hun tok til alkoholen for å prøve å glemme hendelsen. I etterkant har hun vært svært åpen om overgrepet i håp om å kunne hjelpe andre som har vært i samme situasjon.

Ærlig om problemene

Nylig var Gaga gjest under Oprah Winfrey (65) og WWs «2020 Vision: Your Life in Focus Tour» i Fort Lauderdale, Florida.

Der åpnet hun ytterligere opp om helseutfordringene sine.

33-åringen fortalte blant annet om det traumatiske overgrepet som førte til PTSD (posttraumatisk stresslidelse, journ.anm.), hvordan det er å leve med sykdommen fibromyalgi og sitt psykiske sammenbrudd.

- På et tidspunkt ble jeg nødt til å fortelle folk om det. Jeg kunne ikke leve i en løgn. Jeg er en autentisk person og her er jeg, jeg er perfekt uperfekt, og det er vi alle. Vi har alle våre ting som vi går gjennom. Jeg følte at «hvorfor skal jeg ikke dele dette når jeg deler alt av meg selv med verden hele tiden, og jeg kan kanskje hjelpe mennesker som har hatt psykiske sammenbrudd», sa 33-åringen, ifølge Harper's Bazaar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer