Kate Upton:

Brutalt ærlig om kroppen etter fødsel

- Jeg skal ikke lyve for dere.

ÅPNER OPP OM KROPPEN: Det er en drøy måned siden Kate Upton ble mor for første gang. I sosiale medier åpner hun opp om kroppen etter fødselen. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP OM KROPPEN: Det er en drøy måned siden Kate Upton ble mor for første gang. I sosiale medier åpner hun opp om kroppen etter fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november kunne den amerikanske skuespilleren og modellen Kate Upton (26) juble over å ha blitt mamma for første gang, da hun og ektemannen Justin Verlander (35) fikk en datter sammen.

Den lille jenta fikk navnet Genevieve Upton Verlander og har allerede rukket å bli over en måned gammel.

Fødselsvekt

For de fleste som akkurat har født, er en måned langt ifra lenge når man tenker på hvilke endringer kroppen har gått gjennom. Som en del av bransjen i Hollywood er det imidlertid ofte et stort press på å nå normalvekt i rekordtid etter fødsel, og helst skal man se bedre ut enn før man ble gravid.

Selv om Upton så godt som lever av utseendet og kroppen sin, avslører hun nå på Instagram at hun ikke har tenkt til å stresse med å miste babyvekten.

- Får lagt inn litt cardio-trening med familien med en tur på stranda, skriver hun og fortsetter:

- Jeg skal ikke lyve for dere og si at jeg har trent og spist sunt. Det er så vanskelig i juleferien.

Videre påpeker 26-åringen at hun heller fokuserer på å tilbringe tid med familien og å reise.

- Jeg prøver å ikke klandre meg selv. I stedet bruker jeg det som motivasjon for å komme i gang igjen. Jeg har en lang vei å gå for å miste babyvekten, men jeg er klar for 2019, fortsetter hun.

BLE FORELDRE: Kate og Justin fikk sitt første barn sammen for en drøy måned siden. De to turtelduene har vært et par siden 2014. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Kate og Justin fikk sitt første barn sammen for en drøy måned siden. De to turtelduene har vært et par siden 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kroppspress

Supermodellen har også tidligere lettet på sløret om presset rundt et perfekt ytre. I 2016 avslørte Kate hvordan hun taklet presset fra agentene som stadig ba henne gå ned i vekt.

- Til å begynne med prøvde jeg meg på flere dietter for å gjøre dem fornøyde, men til slutt innså jeg at det ikke var realistisk. Det er bare slik kroppen min er. Jeg måtte bare blokkere alt ute, sa hun til Glamour.

Stjernen la til at hun har mottatt kroppskritikk for sine berømte former, men at hun ikke bryr seg.

- I starten var det sårende. Men her om dagen, da jeg leste noen negative kommentarer, synes jeg bare det var morsomt, sa hun.

Selv om blondinen åpenbart er fornøyd med kroppen sin, har hun tidligere avslørt at det har vært visse ting hun gjerne ville endret på.

- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag. Jeg skulle gjerne gått med topper uten BH under, eller den minste bikinistørrelsen, har hun tidligere sagt til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ OPPTAK: Kate Upton avbildet på stranden i sin flotte sommerkropp i forbindelse med innspilling av filmen «The Other Woman» sammen med blant annet Cameron Diaz. Video licensed from Splash TV Vis mer Vis mer

Spesielt år

Babynyheten kom bare et drøyt halvår etter at 26-åringen avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet med Verlander i Italia.

At det har vært et stort år for paret - på mange måter - er ingen underdrivelse. Nylig tok Kate til sosiale medier for å hylle sin ektemann.

- Dette året har vært det beste i mitt liv! Det var en ellevill start med World Series-seier, etterfulgt av den beste bryllupshelgen, der jeg fikk gifte meg med min beste venn og mitt livs store kjærlighet. Nå som vi feirer vår kjærlighet og vårt første år som ektefeller, forbereder vi oss på et nytt tilskudd i familien. Jeg er så spent over å gå gjennom denne livsreisen med deg. Jeg elsker deg så høyt. Gratulerer med bryllupsdagen, skrev hun.

Kate og Justin begynte å date i starten av 2014, og før baseballsesongen startet i april i 2016, fridde Justin til sin utkårede med en ring han hadde designet sammen med juvelér Anita Ko.

Det var imidlertid først på den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai året etter, at Sports Illustrated-modellen valgte å avsløre forlovelsen.

- Jeg er i ekstase! Han spurte meg før sesongen startet, så vi har holdt en lav profil en liten stund, sa hun til E!, ifølge Daily Mail.

- Jeg er så glad for at jeg endelig kan dele dette med verden, la hun til den gang, mens hun viste frem den imponerende diamantringen.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke jobbet på et år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer