Alyssa Milano:

Brutalt ærlig om hårtap

Skuespilleren ble smittet av coronaviruset i vår. I et nytt intervju åpner hun opp om plagsomme ettervirkninger.

CORONASMITTET: Skuespiller Alyssa Milano ble coronasmittet i vår. Nå snakker hun om ettervirkninger. Foto: Lisa O'Connor / AFP / NTB
CORONASMITTET: Skuespiller Alyssa Milano ble coronasmittet i vår. Nå snakker hun om ettervirkninger. Foto: Lisa O'Connor / AFP / NTB Vis mer
Publisert

- Jeg hadde aldri trodd at en sykdom, eller et virus, ville fortsette ... jeg er nå fem måneder inn i det og jeg har fortsatt små symptomer noen dager, fortalte skuespiller Alyssa Milano (47) da hun gjestet «The Dr. Oz Show» denne uken.

Milano har spilt i en rekke serier og filmer siden hun var en ung jente, men har kanskje i voksen alder bemerket seg mest som kvinneforkjemper gjennom blant annet metoo-bevegelsen.

Hun snakker stadig ut om betente temaer og derfor falt det kanskje naturlig for henne å snakke ut om sin erfaring med Covid-19. Skuespilleren ble nemlig smittet i vår, og opplever til den dag i dag ettervirkninger av sykdommen.

- Vanskelig

Det var i slutten av mars at Milano begynte å føle seg syk. Når hun torsdag gjestet «The Dr. Oz Show» åpnet hun seg opp om ettervirkningene.

Ifølge Daily Mail avslører «Who's The Boss»-stjernen at hun blant annet sliter med hårtap og korttidsminnet sitt.

- Det er vanskelig, spesielt når du er en skuespiller. Så mye av identiteten din ligger i disse tingene, som å ha langt silkehår og ren hud. I tillegg sliter jeg også med hukommelsessvikt. Som en skuespiller som må huske replikker og vise følelser, respondere og være «på» er det skremmende, sier hun til programleder Mehmet Oz.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer