Meghan Trainor:

Brutalt ærlig om dramatisk fødsel

Meghan Trainors sønn fikk en utfordrende start på livet.

BLE FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor fikk en sønn tidligere i år. Nå forteller sistnevnte om dramatikken som utspilte seg etter fødselen. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX/NTB
BLE FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor fikk en sønn tidligere i år. Nå forteller sistnevnte om dramatikken som utspilte seg etter fødselen. Foto: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det å bli foreldre er for de fleste den største gleden i livet. Gleden kan imidlertid snu raskt dersom det oppstår komplikasjoner i forbindelse med fødselen.

Slik var det for popstjernen Meghan Trainor (27), da hun og ektemannen Daryl Sabara (28) ønsket sitt første barn velkommen i midten av februar.

Ekteparet fikk en sønn som de har valgt å kalle Riley, og den lille gutten kom til verden en uke før termin. Nå kan den forholdsvis nybakte moren avsløre at ikke alt gikk knirkefritt for seg under fødselen.

Skremmende

I et intervju med Today denne uka forteller Trainor at sønnen kom til verden via setefødsel, altså med rumpa først, og hadde pusteproblemer da han ble født.

- Det var som en skrekkhistorie hvor han ikke gråt. Han lagde ikke lyd da han kom ut og jeg tenkte «hvorfor gråter han ikke?», forteller hun.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Sangfuglen fikk raskt vite at han hadde problemer med pusten, noe hun beskriver som skremmende.

Den lille gutten, som nå er blitt tre måneder gammel, ble hastet til intensivavdeling og fikk mat gjennom sonde. Trainor minnes at hun bare fikk se sønnen et sekund før legen førte han bort.

- Det var antakelig den verste biten, innrømmer hun.

Etter fem dager på sykehuset fikk 27-åringen og ektemannen ta med sin nyfødte sønn hjem. I ettertid har hun vist ham stolt fram i sosiale medier.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

- Vil ha tvillinger

Det var i oktober artisten avslørte at hun ventet sitt første barn med ektemannen. Det gjorde hun da hun gjestet «Today Show», ifølge Us Weekly.

Trainor har flere ganger vært åpen om at hun ønsker seg barn, og for to år siden uttalte hun til E! News at hun ikke kunne vente med å bli mamma.

- Jeg vil at alt skal skje samtidig. Putt dem inn der. Jeg vil ha tvillinger eller trillinger. Jeg vil at en lege skal hjelpe meg å få det til, sa hun den gang.

Delte nyheten selv

Ett år senere var hun altså gravid, og i tillegg til å avsløre nyheten på nasjonalt tv, delte hun også gladnyheten på Instagram.

FØDSEL: Realitydeltaker lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

«Dere vet alle hvor lenge jeg har ønsket dette!!!! Daryl og jeg er overlykkelige og utrolig spente på å møte denne lille søtingen tidlig neste år. VI VENTER BARN!!!», stod det i artistens innlegg sammen med et ultralydbilde.

Også da sønnen kom til verden valgte hun å dele det med følgerne sine i sosiale medier.

«Denne søte baby-guttens termindato var i dag på Valentinsdagen. Vi fikk derimot møte ham mandag 8. februar! Vi er SÅ FORELSKET. Tusen takk Daryl Sabara for den beste Valentinsgaven noensinne! Velkommen til verden, Riley», skrev den nybakte mammaen.

Også Trainors ektemann, som er spesielt kjent for en av hovedrollene i «Små spioner», delte den gledelige nyheten på Instagram.

LES OGSÅ: - Spydde som en gris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer