Kelly Rowland:

Brutalt ærlig om Beyoncé-tiden

- Ville torturere meg selv, innrømmer Destiny's Child-stjernen.

STJERNETRIO: Det har gått 14 år siden Kelly Rowland, Beyoncé Knowles og Michelle Williams besluttet å legge Destiny's Child på hylla. Nå åpner førstnevnte seg om tiden i musikkgruppa og er ærlig på at det ikke alltid var like lett. Her er de avbildet i 2002. Foto: REX/ NTB Scanpix
STJERNETRIO: Det har gått 14 år siden Kelly Rowland, Beyoncé Knowles og Michelle Williams besluttet å legge Destiny's Child på hylla. Nå åpner førstnevnte seg om tiden i musikkgruppa og er ærlig på at det ikke alltid var like lett. Her er de avbildet i 2002. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i år gått 14 år siden den populære trioen Destiny's Child kastet inn håndkleet, etter å ha tatt verden med storm med hitlåter som «Say my Name» og «Survivour».

Stjernetrioen, som besto av Beyoncé Knowles (38), Kelly Rowland (39) og Michelle Williams (40), solgte mer enn 60 millioner plater på verdensbasis, og har av Billboard blitt rangert som en av de største musikalske trioene gjennom tidene.

2002: Trioen tok verden med storm for over 14 år siden. Her er de avbildet under Grammy-utdelinga i 2002, hvor de stakk av med seieren for beste R&B-opptreden av en duo eller musikkgruppe. Foto: NTB Scanpix
2002: Trioen tok verden med storm for over 14 år siden. Her er de avbildet under Grammy-utdelinga i 2002, hvor de stakk av med seieren for beste R&B-opptreden av en duo eller musikkgruppe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ SCENEN: Musikkgruppa serverte blant annet hitlåter som «Say my Name» og «Survivour». Foto: NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Musikkgruppa serverte blant annet hitlåter som «Say my Name» og «Survivour». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter oppløsningen i 2006 har både Beyoncé og Kelly Rowland hatt stor suksess med sine solokarrierer. Spesielt førstnevnte har blitt en av verdens mest populære artister og blir ofte omtalt som «queen bee».

Rowland på sin side kom ut med sitt andre soloalbum «Ms Kelly» i 2007, og har siden den gang hatt suksess med flere låter, deriblant «Commander» og «Motivation».

Ble sammenliknet med Beyoncé

Tiden i Destiny's Child var derimot ikke bare enkel for Rowland. Det kommer fram i tirsdagens episode av australske «The Voice», hvor 39-åringen er en av mentorene.

I episoden betror Rowland seg til en av deltakerne, Chris Sebastian. Sistnevnte forteller nemlig Rowland at han ofte føler at han befinner seg i skyggen av broren sin Guy.

VANSKELIG: Kelly Rowland innrømmer at hun følte seg i skyggen av Beyoncé. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Kelly Rowland innrømmer at hun følte seg i skyggen av Beyoncé. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som svar innrømmer 39-åringen at hun selv har kjempet med følelsen av å stå i skyggen av en person hun står nær. I Rowlands tilfelle dreide det seg imidlertid om Beyoncé.

- Jeg kjenner godt igjen den følelsen. Kan du forestille deg hvordan det er å være i en gruppe med Beyoncé? lyder det fra Rowland.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Den kjente sangeren forklarer videre at hun ofte hadde vanskeligheter med å stole på sine egne valg, fordi hun ikke ønsket å bli sammenliknet med sin verdenskjente venninne.

2005: Kelly Rowland synes det var vanskelig å ta sine egne valg i redsel for at hun konstant skulle bli sammenliknet med popdronningen. Foto: NTB Scanpix
2005: Kelly Rowland synes det var vanskelig å ta sine egne valg i redsel for at hun konstant skulle bli sammenliknet med popdronningen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ville torturere meg selv i hodet mitt. Jeg ville avstå fra å ha på meg en bestemt kjole fordi folk ville sagt: «Det er likt som Beyoncé». Eller at jeg ikke kunne lage en bestemt sang fordi folk ville sagt at det hørtes ut som noe hun ville ha laget. De vil alltid sammenlikne oss uansett hva, forteller hun åpenhjertig til Sebastian i tv-programmet, ifølge ET Online.

- Elefanten i rommet

Rowland er ærlig på at situasjonen gikk hardt innpå henne.

- Jeg ville ha løyet hvis jeg sa nei, og at det aldri plaget meg. Det er løgn. Det var et helt tiår, hvis jeg skal være ærlig, hvor det var denne elefanten i rommet. Det var noe som alltid hang over skuldrene mine, avslutter hun.

ELEFANT I ROMMET: Artisten er ærlig på at det å leve i skyggen av Beyoncé plaget henne og beskriver det som en elefant i rommet. Foto: NTB Scanpix
ELEFANT I ROMMET: Artisten er ærlig på at det å leve i skyggen av Beyoncé plaget henne og beskriver det som en elefant i rommet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som nevnt har både Kelly Rowland og Beyoncé gjort suksess som soloartister. En som imidlertid forsvant mer fra rampelyset var det tredje medlemmet av Destiny's Child, Michelle Williams.

Da hun var på toppen av karrieren på 1990-tallet, hadde hun det tungt.

«HOMECOMING»: Snart kommer filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Filmen har premiere på Netflix 17. april. Video: Netflix Vis mer

Slet med depresjon

I forbindelse med en opptreden på talkshowet «The Talk» i 2017 åpnet Williams seg om fortiden. Samtidig som hun kunne skryte av høye plasseringer på hitlister verden over, var Williams langt nede.

- Jeg er i en av verdens bestselgende, kvinnelige grupper noensinne, mens jeg sliter med depresjon, sa hun i programmet, ifølge People, og fortsatte:

- Da jeg fortalte det til manageren vår på tidspunktet, velsign ham, fortalte han: «Dere har akkurat signert en stor millionkontrakt. Du skal snart på turné. Hva har du å være deprimert for?»

Det var Beyoncés far, Mathew Knowles (68), som var Destiny's Childs manager på tidspunktet.

Han har tidligere fått kritikk for å favorisere sin egen datter og Rowland, men har også blitt hyllet for jobben han gjorde med gruppa.

SLEIT: Michelle Williams åpnet seg om at hun sleit med depresjon under musikkgruppas storhetsstid. Foto: NTB Scanpix
SLEIT: Michelle Williams åpnet seg om at hun sleit med depresjon under musikkgruppas storhetsstid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Williams fortalte videre i intervjuet at praten med manageren fikk henne inn på andre tanker, om så bare for en liten periode. Hun skal ha slitt med depresjoner fra hun var 13-15 år, men skjønte ikke hva det egentlig dreide seg om før hun kom i 30-årene.

- Jeg tenkte at jeg kanskje bare var trøtt. På et punkt var jeg suicidal … Jeg ville vekk, innrømmet hun.

Williams har gitt ut fire soloalbum, og har vært med i flere stykker på Broadway. Hennes foreløpig siste album kom i 2014.

LES OGSÅ: - Jeg er så fryktelig skuffet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer