Øyvind «Vinni» Sauvik:

- Brutal måte å leve på

Artisten åpner seg i podkast.

ÅPNER SEG: Øyvind «Vinni» Sauvik forteller om det tøffe og sårbare han gikk gjennom som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør
ÅPNER SEG: Øyvind «Vinni» Sauvik forteller om det tøffe og sårbare han gikk gjennom som artist. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øyvind Sauvik (46), bedre kjent under navnet «Vinni», slo først gjennom som artist i hiphop-duoen «Paperboys» på 1990-tallet. Noen år senere, nærmere bestemt i 2010, begynte han som soloartist og ga ut sitt aller første album.

I løpet av sin lange artistkarriere har Sauvik fått mye oppmerksomhet og oppnådd stor suksess med flere hitlåter. Livet som artist har imidlertid ikke bare vært en dans på roser.

Nå åpner 46-åringen seg også om det tøffe og sårbare han gikk gjennom som artist - og ikke minst hvordan det påvirket selvfølelsen. Det gjør han i Christine Danckes (38) podkast.

- Jævlig skummelt og brutalt

I episoden legger ikke artisten skjul på at han har hatt høye forventninger til seg selv som artist, men at også andres forventninger har spilt en stor rolle.

- Man lever jo på eksterne bekreftelser og putter sin egen verdi i andres hender. Det er jo en veldig skummel greie - og nesten umulig å unngå. Men det er så gøy da, når man for eksempel har suksess med en låt som funker, da er det så lett å føle seg fresh og på toppen av listen og alle digger meg, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer