Hadia Tajik:

Brutal fødsel: - Det var blod overalt

Den «Skal vi danse»-aktuelle politikeren åpner opp om da ektemannen var mentalt forberedt på at hun skulle dø.

BLE MAMMA: Hadia Tajik fikk lille Sofia i januar 2021, men måtte gjennom noen høydramatiske dager i etterkant. Dette bildet ble tatt etter at hun hadde vært igjennom flere operasjoner. Foto: Privat
BLE MAMMA: Hadia Tajik fikk lille Sofia i januar 2021, men måtte gjennom noen høydramatiske dager i etterkant. Dette bildet ble tatt etter at hun hadde vært igjennom flere operasjoner. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne uka ble det klart at tidligere arbeids- og inkluderingsminister og AP-nestleder Hadia Tajik (40) er én av 12 kjendiser som skal svinge seg på parketten i «Skal vi danse» i høst.

Det skjer under halvannet år etter at hun trakk seg som statsråd og nestleder for partiet i kjølvannet av den såkalte pendlerboligsaken, der hun fikk kjørt seg kraftig i media.

Men på privaten opplevde Tajik like før noe som virkelig satte livet i perspektiv - allerede før pendlerboligsaken gikk som en farsott i alle landets aviser.

- Komplisert fødsel

I 2018 møtte den profilerte politikeren sin store kjærlighet i livet, Kristian Skard. De to giftet seg allerede året etter, også fordi paret ønsket å oppfylle sin store drøm om å få barn sammen.

- Vi giftet oss både fordi vi er glade i hverandre, men også fordi det er en regel i Norge om at hvis du skal få hjelp til prøverørsbefruktning så må du enten ha vært samboere i to år – eller være gift. Og vi hadde ikke vært samboere i to år, uttalte Tajik til Ida Fladen i podkasten «Ida med hjertet i hånden» i 2021.

Prøverørsbefruktningen fungerte, og Tajik ble gravid. Lite ante hun om hva hun hadde i vente.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer