ARRESTERT: I sommer ble John Stamos arrestert for kjøring under påvirkning av det narkotiske stoffet GHB. Kilder nær stjernen mener han brukte dopet for å komme i bedre form.  Foto: Broadimage
ARRESTERT: I sommer ble John Stamos arrestert for kjøring under påvirkning av det narkotiske stoffet GHB. Kilder nær stjernen mener han brukte dopet for å komme i bedre form. Foto: BroadimageVis mer

Brukte «voldtektsdop» for å bygge muskler

Nå er John Stamos siktet for kjøring i ruset tilstand.

SEOGHØR.NO: Skuespiller John Stamos (52), kjent fra «Under samme tak», vil ifølge TMZ bli siktet for kjøring i beruset tilstand.

I juni ble Stamos stoppet av politiet da han kjørte vinglete i Beverly Hills. Tester avslørte at stjernen var under påvirkning av det såkalte voldtektsdopet GHB. Han ble lagt i jern og politiet syntes skuespilleren var i så dårlig fatning at de tok ham til nærmeste sykehus.

Kilder nær stjernen sier til TMZ at Stamos brukte det narkotiske stoffet for å bygge muskler før innspillingen av sitt nye TV-show. Det er ifølge nettsiden mange bodybuildere som bruker stoffet for å få økt resultat av trening.

Saken fortsetter under bildet.

TV-FAMILIE (f.v): Dave Coulier, Ashley/ Mary-Kate Olsen, Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure og Jodie Sweetin (foran) i «Under samme tak».
TV-FAMILIE (f.v): Dave Coulier, Ashley/ Mary-Kate Olsen, Bob Saget, John Stamos, Candace Cameron Bure og Jodie Sweetin (foran) i «Under samme tak». Vis mer

Stamos la seg frivillig inn til avvenning rett etter arrestasjonen og fullførte 30 dager på rehabiliteringssenter.

Etter arrestasjonen i sommer la skuespilleren seg langflat og takket politiet på Twitter for at de fikk ham til sykehuset.

«Takk til alle for deres kjærlighet og støtte. Jeg er hjemme og har det fint. Veldig takknemlig overfor BHPD og Cedars for omsorgen deres» twitret stjernen.

LES OGSÅ: Olsen-tvillingene ante ingenting om comebacket