Brukte tre år på å komme over skilsmissen

- Først det siste halve året har jeg fått lyst til å møte folk igjen, sier Benedicte Adrian.

NY GIV: Benedicte Adrian brukte tre år på å finne tilbake til seg selv etter skillsmissen. Nå er hun aktuell med ny singel, og ser lysere på livet enn på mange år.
NY GIV: Benedicte Adrian brukte tre år på å finne tilbake til seg selv etter skillsmissen. Nå er hun aktuell med ny singel, og ser lysere på livet enn på mange år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artisten Benedicte Adrian (50) er i disse dager aktuell med sin nye singel «Full narkose».

Tre år etter skillsmissen fra den franske piloten Gauthier Mouton i 2011, er hun endelig klar for å ta fatt på et nytt kapittel i livet.

- Du gifter deg jo ikke for å bli skilt. Så blander det seg med tilfredsstillelsen over å være handlekraftig og tøff. Det oppleves som du knytter bånd til andre som har vært gjennom det samme, sier 50-åringen til Dagbladet.

- Først det siste halve året har jeg ristet av meg tungsinnet og fått lyst til å møte folk igjen, også som artist. Nå er jeg utadvendt og klar, fortsetter hun.

Var redd for å mislykkes

DOLLIE DE LUXE: Benedicte har gjort stor suksess sammen med Ingrid Bjørnov i gruppen Dollie de Luxe. Her er de to sammen i 2011. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør
DOLLIE DE LUXE: Benedicte har gjort stor suksess sammen med Ingrid Bjørnov i gruppen Dollie de Luxe. Her er de to sammen i 2011. Foto: Geir Egil Skog, Se og Hør Vis mer

Med eks-mannen har Benedicte barna Alexia (12) og Victor (14). For tiden bor de på Frogner i Oslo mens de leter etter et permanent sted å bo.Nå har Benedicte bestemt seg for at det har vært nok sorger og dramatikk i livet hennes. Hun føler seg bedre enn på lenge.

- Jeg er en veldig følsom person, egentlig for følsom for denne bransjen.

- Likevel, etter 34 år i musikkbransjen vil jeg gjøre ting helt selv. Bestemme hvordan produksjonen skal bli, når musikken skal ut, rekkefølgen på låtene. Jeg vet hvem jeg vil være og trenger ikke beskyttes mot noe lenger, sier artisten til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Man må tåle halvtimer med surhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer