Brukte søsterens brystmelk som lotion

Kim Kardashians avsløring vekker sterke reaksjoner blant TV-seerne.

FÅR BRYSTMELK-HJELP: Kim har uttalt at hun bruker søsterens Kourtneys brystmelk som en lotion for å dempe irritasjonen. Uttalelsene faller derimot ikke i god jord hos leger og hudeksperter. Foto: All Over Press
FÅR BRYSTMELK-HJELP: Kim har uttalt at hun bruker søsterens Kourtneys brystmelk som en lotion for å dempe irritasjonen. Uttalelsene faller derimot ikke i god jord hos leger og hudeksperter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig gikk Kim Kardashian (32) ut og fortalte om at hun slet med psoriasis, en lidelse som irriterer huden.

TV-stjernen har kjempet mot sykdommen, som ifølge Wikipedia ikke er smittsom, og er karakterisert av kroniske rødlige avgrensede utslett med skjelldannelse, siden 2011.

Kardashian forklarte på reality-showet «Kourtney & Kim Take Miami» at hun brukte sin søsters brystmelk som lotion, som hun smurte på de irriterte hudpartiene. På den måten dempet hun irritasjonen.


- Aner du hvor mye sminke jeg må bruke for å dekke til psoriasisen? Heldigvis produserer Kourtney nok brystmelk. Og heldigvis kan jeg snart prøve det med min egen brystmelk, sa den gravide stjernen under et TV-besøk hos Jimmy Kimmel.

Påfunnet skal ifølge ContactMusic.com ha sjokkert leger og hudeksperter.

- Dette er første gang jeg har hørt om å bruke brystmelk mot psoriasis. Alt som motkjemper tørrhet kan minimere kløen av denne sykdommen, og de som lider av den kan bruke hva som helst av fuktighetskremer man får kjøpt overalt, for å døyve lidelsene, sier Vail Reese til Wenn.

Reese er ikke en av Kardashians leger, og spekulerer i om Kims uttalelser er et forsøk på å markedsføre familien.

- Jeg vil gi Kim applaus for at hun retter fokus mot en tilstand som så ofte blir gjemt bak unødvendig skam, men jeg er redd den økonomisk orienterte Kardashian-familien kanskje bruker denne muligheten til å markedsføre seg selv.

LES OGSÅ: Frykter graviditeten skal ødelegge rumpa
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer