John Arne Riise:

Brukte sjokkbeløp på gaver til kona

Fotballstjernen røper stort pengeforbruk i «I lomma på Silje».

BIG SPENDER: John Arne Riise får kjørt seg i denne ukens episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise (39) er den første kjendisen som får hjelp av Silje Sandmæl (41) i den nye sesongen av «I lomma på Silje», der forbrukerøkonomen får innsyn i øknomien til profilerte nordmenn.

Riise har en solid inntekt, men også forbruket hans er høyt. På ett år har han spist på restaurant hele 360 ganger, noe som har kostet ham 160 000 kroner. Det skriver VG.

Høyt pengeforbruk

I programmet kommer det også frem at fotballstjernen i snitt brukte 25 000 kroner i måneden på gaver til kona, Louise Angelica Riise (30).

Paret har ifølge VG også brukt en halv million kroner på klær og sko i løpet av det siste året, i gjennomsnitt 40 000 kroner hver måned.

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

39-åringen sier til avisen at han ikke har full kontroll på småbeløp som går ut av kontoen her og der, og erkjenner at all pengebruken kanskje ikke har vært nødvendig.

- Jeg er klar over hva jeg bruker. Problemet er småbeløpene, som lett blir store. Det har jeg ikke full kontroll på. Jeg burde heller latt være å kjøpe, og heller spare, forteller han.

Dyre luksusgaver

Sandmæl understreker imidlertid at fotballstjernas situasjon ikke er så ille som det kan høres ut, med tanke på inntekten hans.

Likevel ønsket hun å lære Riise at han ikke nødvendigvis trenger å bruke såpass mye penger på gaver til andre - da folk ikke forventer det.

Det er Riise selv helt enig i, men sier at han synes det er hyggelig å kjøpe gaver for å gjøre opp for at han er såpass mye ute og reiser hele året.

MYE PENGER: Silje Sandmæl får denne uken et innblikk i økonomien til Riise-paret. Foto: Andreas Fadum
MYE PENGER: Silje Sandmæl får denne uken et innblikk i økonomien til Riise-paret. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I tida framover vil derimot pengene gå til andre ting.

- Vi skal investere i framtida vår. Det er en del ting vi har lyst til å gjøre. Hus, hytte, leilighet og alt det der, forteller Riise til VG.

LES OGSÅ: Brudd for «Jakten»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer