Brukte parykk mellom beina

Evan Rachel Wood var livredd under innspillingen av sin første nakenscene, men fikk hjelp av Kate Winslet.

<strong>EKSKJÆRESTER:</strong> Evan Rachel Wood er ekskjæresten til Marilyn Manson.  Foto: All Over Press
EKSKJÆRESTER: Evan Rachel Wood er ekskjæresten til Marilyn Manson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marilyn Mansons (42) eksforlovede, «True Blood»-skuespilleren Evan Rachel Wood (23) var veldig nervøs under innspillingen av sin første nakenscene. Anledningen var en scene i 
TV-serien «Mildred Pierce», hvor hun spiller datteren til Kate Winslet (35). Grunnen til nervøsiteten var at hun måtte bruke parykk - mellom beina.

Hårfjerning har ikke alltid vært like vanlig, og 23-åringen forklarer at det var derfor hun måtte bruke parykk der nede.

- La oss bare si at jeg trengte parykk fordi scenen foregår på 30-tallet, og alt måtte se ut som det gjorde på 30-tallet, sier hun til Express.co.uk.

Kate Winslet innrømmer at hun hjalp Wood gjennom nakenscenene.

- Jeg sa til henne at folk kommer til å prate om denne scenen i årevis og at hun er en del av den, sier Winslet til Los Angeles Times.


- Hun var faktisk veldig nervøs. Jeg husker godt da jeg gjorde min første nakenscene som 19-åring, jeg var livredd og forstår godt hvordan hun har det, forteller hun videre.

Even Rachel Wood har tidligere vært nominert til «Golden Globe» og har spilt i flere filmer, deriblant «Practical Magic» hvor hun spilte mot Sandra Bullock og Nicole Kidman.

Forlovelsen mellom Marilyn Manson og Evan Rachel Wood ble brutt etter syv måneder i 2010.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt forlovelsen etter syv måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer