POSERTE: Anna Westerman er én av 40-åringene som er med og kjemper om Ungkaren, Jørgen Festervoll. Foto: Anders Myhren/Seher.no
POSERTE: Anna Westerman er én av 40-åringene som er med og kjemper om Ungkaren, Jørgen Festervoll. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Brukte over 50.000 på puppene

- Om jeg skal ha mer silikon? Det får da være grenser, sier "Ungkaren"-deltageren.

Se videopresentasjonen av alle "Ungkaren"-kvinnene nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var det endelig duket for den store sesongpremieren av "Ungkaren 20 vs. 40", denne gangen også med et svensk innslag med silikonpupper i deltagerstaben.

- Om jeg skal ha mer silikon? Det får da være grenser. Det kommer nok ikke til å skje, smiler Anna Westerman (35).

600 gram silikon er hva den svenske jenta, som i torsdagens episode ble framstilt som nokså kontroversiell, per dags dato har i puppene sine. Og akkurat det har vært en dyr fornøyelse, skal man tro henne selv.

- Jeg tok den første operasjonen for syv år siden, og den andre i 2007. Den siste betalte jeg 27.000 for. Eller var det 32.000? Den første kostet i hvert fall 25.000, forteller hun.

- Hva var grunnen til at du ville ha silikon i brystene?

- Jeg hadde vel egentlig ikke noe bedre for meg, og så ikke på det som noe særlig "big deal".

Anna Westermann kommer fra svenske Norrtälje, men har bodd i Norge i ni år. Til daglig jobber hun med psykiatri.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun liker å vise fram sine 600 gram.

- Det er som når man kjøper en ny bil. Det første man da gjør, er vel ikke å gjemme den bort i garasjen?

For det er ingen hemmelighet at Westerman er en frittalende kvinne. Likevel: Hun bryr seg lite om hva folk synes om væremåten - eller puppene hennes - av den grunn.

- Jeg blir jo satt i bås, jeg er tross alt blond og har store pupper. Men det får jeg bare ta. Jeg bryr meg ikke om det, jeg kjører heller min egen greie - og synes vel at folk får være som de er, forteller den blide svensken, som avslører at hun fant tonen med både de yngre og de eldre under innspillingen i Sør-Afrika.

- Med de yngre var jeg den lekne Anna, mens jeg kanskje heller var mer seriøs med de eldre. Jeg gjør rare ting og har det morsomt på egen bekostning. Akkurat det synes andre at er litt morsomt, sier Anna Westerman til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er årets TV-ungkar 
 
Se videopresentasjonen av alle "Ungkaren"-kvinnene her:

[obj:media:7448]