IKKE TIL HJEMMEBRUK: TMZ skriver at  noen av medisinene som Jackson brukte, kun skal være ment til operasjoner. Foto: All Over Press
IKKE TIL HJEMMEBRUK: TMZ skriver at noen av medisinene som Jackson brukte, kun skal være ment til operasjoner. Foto: All Over PressVis mer

Brukte nesten 200.000 i måneden på medisiner

Hentet ut ekstremt farlige medisiner under falsk navn.

SEHER.NO: Avdøde Michael Jackson (50) brukte omtrent 192.000 kroner i måneden på medisiner, hevder The Sun.

Flere resepter ble hentet ut under det falske navnet Omar Adams, skriver avisen.

I tillegg til det smertestillende stoffet Vicodon, skal Jacko ha tydd til medisiner som det muskeldempende middelet Soma og beroligende Xanax.

Jackson skal også ha gått på antidepressiv-medisinene Zoloft og Paxil.

Ifølge nettsdtedet TMZ skal det også ha blitt funnet Propofol i Jacksons hus - en medisin som nettstedet beskriver som 'et et ekstremt farlig stoff', som er ment å brukes under operasjoner.

En kilde forteller til nettstedet at det er et ekstremt farlig rusmiddel, som kun er tilgjengelig for helsepersonell.

- Denne medisinen kan på ingen tenkelig måte bli forskrevet til hjemmebruk.

Jacksons barnepike, Grace Rwaramba, har uttalt til Daily Mail at hun ofte måtte pumpe Michael fordi han hadde tatt så mange forskjellige tabletter. 
Dødsårsaken til Michael Jackson er foreløpig ikke avgjort, men TMZ hevder de har snakket med kilder som sier at alt peker mot at Michael Jackson døde av en overdose.

- Etter det vi hører kan mer enn ett stoff ha vært involvert, skrev nettstedet mandag, uten å gå i nærmere detaljer. 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Fikk omsorgen for Michaels barn

Kilden uttaler til TMZ at enkelte av Jacksons medisiner skal ha vært så uegnet til hjemmebruk, at legene som har skrevet de ut kan riksikere å bli drapstiltalt for det.

Avsløringene rundt Jacksons pillebruk, skal ha blitt offentliggjort etter at familiemedlemmene i ettertid av hans død skal ha ønsket en gransking i mengden narkotiske stoffer Jackson fikk utskrevet.