Brukte narkotika mens kona var gravid

- Jeg brukte narkotika siste gang da Gro var gravid, sier "Hank von helvete".

RUSET PÅ KJÆRLIGHET: - Gro har vært der gjennom alt. Det er hun som har fått meg til å ville leve igjen, sier Hans-Erik Dyvik Husby om kona.  Foto: SCANPIX
RUSET PÅ KJÆRLIGHET: - Gro har vært der gjennom alt. Det er hun som har fått meg til å ville leve igjen, sier Hans-Erik Dyvik Husby om kona. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg brukte narkotika siste gang da Gro var gravid. Det er over ett år siden nå, sier Hans-Erik Dyvik Husby (37) til Se og Hør.

Etter å ha klart seg på metadon og Subutex i flere år, preparater som brukes for rehabilitering av heroinavhengige, gikk Turboneger- og Jesus Christ Superstar-stjernen på en sprekk med kokain i tillegg til sine reseptbelagte medisiner for et par år siden.

Da ektemannen slet mens hun gikk gravid med datteren Else Victoria (1), fattet kona Gro Skaustein Dyvik Husby (28) mot og tok opp kampen for familien.

- Jeg var aldri i tvil om at alt skulle gå bra, sier Gro i det eksklusive intervjuet med Se og Hør, der familien viser fram sitt vakre hjem i Asker. 

Nå er Hans-Erik rusfri etter 24 år med narkotikaavhengighet.

- Gro har vært der gjennom alt. Det er hun som har fått meg til å ville leve igjen, sier Hans-Erik i et lengre intervju i den nyeste utgaven av Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Lady Gaga trodde hun skulle dø av stoff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer