Iris (83) og Mohamed (37):

- Brukte meg som slave

Skittkastingen etter skilsmissen fortsetter.

BRYTER TAUSHETEN: Iris Jones (83) og Mohamed Ibrahim (37) gikk hver til sitt tidligere i år. Nå kommenterer sistnevnte ekskonas påstander. Foto: Facebook
BRYTER TAUSHETEN: Iris Jones (83) og Mohamed Ibrahim (37) gikk hver til sitt tidligere i år. Nå kommenterer sistnevnte ekskonas påstander. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

aI sommer ble det kjent at Mohamed Ibrahim (37) og Iris Jones (83) hadde gått hver til sitt, knappe tre år etter at de giftet seg.

Eksparet har hele veien vekket oppsikt med mildt sagt utleverende informasjon om sexlivet. Etter skilsmissen har Jones også slengt med leppa om Ibrahim i hyppige intervjuer med britisk presse.

I et nylig innlegg på Facebook har hun også hevdet at han bare var ute etter pengene hennes, til tross for at hun i et intervju med Closer i 2021 hevdet at hun ikke hadde noen.

FRIR PÅ TV: Tony fra TV-programmet «Grenseløst forelsket - Danmark» har overrasket med sin historie om hvordan han møtte sin thailandske kjæreste. Nå skal de gifte seg. Video: Disovery+ Vis mer

- Brukte meg

I et intervju med Daily Mail slår 37-åringen tilbake mot kritikken fra ekskona.

Han avviser anklagene om å være motivert av penger, og sier også at han ikke giftet seg med 83-åringen for å kunne flytte til England.

OVER OG UT: Iris og Mohameds kjærlighetseventyr har kommet til siste kapittel. Foto: Facebook
OVER OG UT: Iris og Mohameds kjærlighetseventyr har kommet til siste kapittel. Foto: Facebook Vis mer

- Jeg behandlet Iris som en dronning, men hun brukte meg som en sexslave. Jeg elsket henne, men så knuste hun hjertet mitt, sier 37-åringen til avisa.

Da Jones i juli avslørte at ekteskapet hadde gått dunken, fortalte hun til sladrebladet Closer at hun aldri hadde forventet å finne kjærligheten med en 46 år yngre mann.

- Men det gjorde jeg. Jeg elsket alt ved Mohamed, men etter hvert ble det vanskelig, sa hun i intervjuet, gjengitt av Lancs Live, og la til:

- Vi hadde et fantastisk sexliv, men så begynte vi å krangle om alt mulig i stedet for å elske med hverandre. Det orker jeg ikke. Jeg er ikke en kjærlighetssyk tenåring, jeg er 83 år gammel.

VOLDSOMT: Aldersforskjellen mellom Leila Griffin og ektemannen Bruce skaper reaksjoner. Video: Rød Løper. Vis mer

- Har ingen penger

Nå ønsker Jones å leve en roligere tilværelse sammen med katten sin, Mr. Tibbs. I motsetning til Ibrahim, lager ikke katten «kaos», forklarte 83-åringen.

- Jeg savner ingenting med Mohamed. Det som irriterte meg mest da han dro, var at han tok de friterte rekene jeg hadde planlagt å spise til middag den kvelden, sa hun i sommer.

Etter bryllupet høsten 2020, var det mange som mente at 37-åringen giftet seg med Jones for pengenes skyld - noe hovedpersonene selv benektet.

- Jeg vet at folk synes jeg er en tullete, gammel kjerring, og at han er ute etter pengene mine - men jeg har ingen penger, sa hun til Closer den gang.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Livets beste sex

Jones og Ibrahim kom i kontakt med hverandre i en gruppe på Facebook sommeren 2019.

Da hadde førstnevnte vært skilt i 26 år, mens Ibrahim nylig hadde kommet ut av et ni år langt arrangert ekteskap.

Etter hvert som korrespondansen mellom dem fortsatte, utviklet Jones mer enn bare vennskapelige følelser overfor 37-åringen. I november 2019 fløy hun derfor til Egypt for å møte ham personlig. Så gikk det slag i slag.

Så seint som i fjor høst avslørte Jones at hun og 37-åringen fortsatt holdt koken, samtidig som hun nok en gang bød på intime detaljer fra soverommet.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha livets beste sex i en alder av 83 år, men jeg klager ikke, sa hun til Closer.

83-åringen la til at Ibrahim hjalp henne å holde seg ung:

- Særlig under lakenet.

LES OGSÅ: Røper brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer