PÅ FRIERFERD: Kjersti Haugen og Sonja Thomassen søker begge lykken blant årets bønder i "Jakten på kjærligheten". Foto: Anders Myhren, Seher.no
PÅ FRIERFERD: Kjersti Haugen og Sonja Thomassen søker begge lykken blant årets bønder i "Jakten på kjærligheten". Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Brukte måneder på frierbrevet

Nå håper Sonja og Kjersti på å finne drømmemannen i "Jakten på kjærligheten".

Se videointervju med Katrine Moholt og  "Jakten på kjærligheten"-beilerne nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Om få uker er det igjen klart for "Jakten på kjærligheten" på TV 2, men datingen er allerede godt i gang for de fire bøndene som i år skal følges av TV-kameraene.

Søndag møtte de utvalgte bøndene - som vil bli avslørt i seriens første program 21.september - sine beilere for første gang.

Og frierinnene Kjersti Haugen (26) fra Bodø og Sonja Thomassen (30) fra Karmøy la ikke skjul på at de hadde sommerfugler i magen, da de møtte opp til speed-dating på Leangkollen Hotell i Asker.

- Man får roet litt ned, også begynner det å skje ting... Men det går bra, jeg lever ennå smiler Sonja til Seher.no.

Kjersti innrømmer at hun nølte lenge før hun mannet seg opp til å sende inn sitt frierbrev.

- Det gikk flere måneder fra jeg så det første innslaget til jeg sendte inn. Men så truet vennene mine med at de ville sende inn, så da måtte jeg gjøre det. Da jeg endelig sendte, satt jeg i fem timer og bytta ut ord, ler hun.

De to jentene frykter ikke hva som vil skje dersom de blir sendt hjem tidlig.

- Går det galt får man bare tenke at det ikke var "meant to be". Det er vanskelig å skulle selge seg selv i løpet av noen få minutter. Livet går videre, sier Kjersti.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: "Jakten på kjærligheten"-par ble samboere

Se hele videointervjuet her:


[obj:media:7985]