STOR STEMNING: Petter Pilgaard storkoste seg under innspillingen av Seher.nos julevideo i desember. Her får han en klem av "Charterfeber"s Lisbeth Meisler. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
STOR STEMNING: Petter Pilgaard storkoste seg under innspillingen av Seher.nos julevideo i desember. Her får han en klem av "Charterfeber"s Lisbeth Meisler. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

Brukte julegaven som opptenningsved

- Det er det kjipeste jeg noengang har fått, sier Petter Pilgaard.

SEHER.NO: "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard (29) legger ikke skjul på at han gleder seg til jul, som er en høytid i hans personlige festekalender.

"Riks-festeren Pilgaard innrømmer at han gjerne bruker romjula på å drikke opp eventuelle julegavepenger på champagne.

- Det blir en del champagne. Man får jo penger til jul og da blir det bare glede, ler Petter når vi treffer ham under innspillingen av Seher.nos kjendisspekkete julevideo i "X Factor"-deltakeren Tommy Fredvangs lydstudio Studiolab.

Se årets julevideo HER!

Petter vil ikke si noe om hvor mye han bruker på champagne under julefestingen, men røper at han gjerne flotter seg litt ekstra i jula.

- Man må jo flotte seg litt ekstra i jula, men jeg drikker også mye vodka cranberry. Det drikker jeg også ellers i året, men den er jo rød, som er julefargen vet du, sier han med et smil.

Mens champagne eller eventuelt penger som kan brukes på champagne står øverst på ønskelista til "Paradise Hotel"-vinneren, er han like flammende engasjert på hva han ikke ønsker seg.

Da han som liten fikk en haug med bøker under treet, ble han så oppgitt at flere av julegavene ble kastet uåpnet.

- Jeg er ikke noe glad i å lese og husker det året på barneskolen moren min sa til alle at jeg ønsket meg bøker, og det var det første året jeg fikk alt jeg "ønsket" meg. Jeg tror jeg fikk 12-13 bøker, og da var jeg temmelig grinete.

- Har du lest bøkene du fikk?

-  Nei ikke i det hele tatt. De har blitt brukt til opptenningsved for alt jeg vet, ler han.

Se hele videointervjuet med Petter Pilgaard nederst i artikkelen!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er fortsatt like forelsket[obj:media:8245]