Brukte jukselapper på soverommet

Slik holdt rockeren seg unna mindreårige.

LYKKELIG MED SIN ANDRE KONE: John og Gela Taylor har vært gift i 13 år. Foto: Fame Flynet
LYKKELIG MED SIN ANDRE KONE: John og Gela Taylor har vært gift i 13 år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bassisten i rockebandet «Duran Duran», John Taylor (52), kommer i sin nye bok med innrømmer fra bandets storhetstid på 80-tallet. I boka «In the Pleasure Groove» slet han med ensomhet, noe han brukte sex og dop for å dempe ned. Men det harde turnelivet satt han i fare for å bryte loven flere ganger.

-  Enhver artist som er ute på turne er avhengig av en oversiktlig timeplan. Og i venstre hjørne på timeplanene mine, sto et nummer som enten var 18, 21 eller 20. Først skjønte jeg ikke meningen bak dem, men fant etter hvert ut at de refererte til den seksuelle lavalderen for hver stat jeg befant meg i, sier Taylor i boka si, ifølge New York Post.

Etter hvert ble Johns dopmisbruk så alvorlig, at han ikke alltid husket hvor han var. Og ved siden av den seksuelle lavalderen, førte også hans medhjelpere opp hvilken dag det var, og i hvilken stat han befant seg i.

- Jeg hadde ikke lyst til å være ensom, og narkotikaen sørget for at jeg aldri var det. Det finnes bilder av meg på veggene i tusenvis av soverom, men frykten for ensomheten gjorde meg kokainavhengig.

Bandet med hits som «Hungry like the Wolf» og «Rio» ble gjenforent i 2001. Senere denne måneden skal de opptre under åpningsseremonien av OL i London, sammen med blant andre Paul McCartney. Det er også ryktet at de skal lage musikk til den nyeste James Bond-filmen «Skyfall». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: James bond - A-ha drites ut i Bond-kåring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer