GIFTEKLARE: Christina Aguilera og Matt Rutler møttes under innspillingen av filmen «Burlesque» i 2010. Nå skal de gifte seg.  Foto: All Over Press
GIFTEKLARE: Christina Aguilera og Matt Rutler møttes under innspillingen av filmen «Burlesque» i 2010. Nå skal de gifte seg. Foto: All Over PressVis mer

Brukte ett år på å designe forlovelsesringen

Christina Aguileras kjæreste fridde på Valentine's Day. Det var langifra dårlig planlagt.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Christina Aguilera (33) er lykkelig nyforlovet med kjæresten gjennom tre år, Matthew Rutler (36). Nyheten avslørte hun selv på Twitter – ved å legge ut et bilde av den overdådige forlovelsesringen.

Matthew gikk ned på kne på Valentine's Day – men frieriet var på ingen måte et spontant innfall. Filmprodusenten brukte over et år på å designe forlovelsesringen, som er inspirert av Christinas to favorittringer.

– Matt har jobbet med designet i over et år, og han brukte flere måneder på å forberede frieriet. Han visste hvilke to ringer som var hennes favoritter og har kombinert dem til én ring. Hver eneste edelsten og diamant har en spesiell mening og plassering, forteller en kilde nær paret til US Weekly.

I tillegg til en stor diamant består forlovelsesringen av ni flerfargede edelstener. Det hvite gullet er flettet rundt fingeren, som et symbol på hvordan parets «veier krysset hverandre».

- Matt ville få alle detaljene perfekt. Ringen er et symbol på deres kjærlighet og reise sammen – alt reflekteres i ringen, sier kilden.

Det er ikke kjent når bryllupet står, men Christina trenger uansett ikke stresse med å passe inn i brudekjolen. Hun har allerede gått ned flerfoldige kilo.

Dette vil bli Aguileras andre ekteskap. Hun var gift med musikkprodusenten Jordan Bratman i fem år fram til 2010. Eksparet har sønnen Max (6) sammen.

LES OGSÅ: Slanket seg til forside suksess