Brukte ett år på å designe forlovelsesringen

Christina Aguileras kjæreste fridde på Valentine's Day. Det var langifra dårlig planlagt.

GIFTEKLARE: Christina Aguilera og Matt Rutler møttes under innspillingen av filmen «Burlesque» i 2010. Nå skal de gifte seg.  Foto: All Over Press
GIFTEKLARE: Christina Aguilera og Matt Rutler møttes under innspillingen av filmen «Burlesque» i 2010. Nå skal de gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Christina Aguilera (33) er lykkelig nyforlovet med kjæresten gjennom tre år, Matthew Rutler (36). Nyheten avslørte hun selv på US Weekly.

I tillegg til en stor diamant består forlovelsesringen av ni flerfargede edelstener. Det hvite gullet er flettet rundt fingeren, som et symbol på hvordan parets «veier krysset hverandre».

- Matt ville få alle detaljene perfekt. Ringen er et symbol på deres kjærlighet og reise sammen – alt reflekteres i ringen, sier kilden.

Det er ikke kjent når bryllupet står, men Christina trenger uansett ikke stresse med å passe inn i brudekjolen. Hun har allerede gått ned flerfoldige kilo.

Dette vil bli Aguileras andre ekteskap. Hun var gift med musikkprodusenten Jordan Bratman i fem år fram til 2010. Eksparet har sønnen Max (6) sammen.

LES OGSÅ: Slanket seg til forside suksess

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer