Brukte de samme skoene i to år

Og mangelen på skobytter er bare toppen av isfjellet når det gjelder Åge Hareides overtro...

OVERTROISK: Ja, det er gjerne overtro dette. Men for meg er det viktig med gjentagelser, sier Viking-trener Åge Hareide om sine mange spesielle faste rutiner. Foto: SCANPIX
OVERTROISK: Ja, det er gjerne overtro dette. Men for meg er det viktig med gjentagelser, sier Viking-trener Åge Hareide om sine mange spesielle faste rutiner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere landslagstrener Åge Hareide (57) - som nå er trener for fotballklubben Viking - sier i et intervju med VG at han er overtroisk og villig til å gjøre mye i håp om at lagene hans skal vinne kamper.

Under tiden som landslagstrener skal 57-åringen ha gått med de samme joggeskoene i to år, siden laget ikke tapte.

I løpet av perioden som Rosenbrog-trener skal han også ha gått i faste klær og sko så lenge laget fortsatte å spille kamper uten å tape.

Nå som han er i Viking, insisterer Hareide på å bli hentet før kamp av sin assistent Svein Fjælberg, og etter kampen spaserer han hjem.

Hareide vil heller ikke selv ta i arkene med arkene med taktikken før de ligger på flippovermaskinen.

- Ja, det er gjerne overtro dette. Men for meg er det viktig med gjentagelser. Og når det nå har bikket rett vei så fortsetter jeg med dette, sier Hareide til VG etter at Viking spilte uavgjort mot hans gamle klubb Rosenborg søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bohinen ble kjæreste med personlig trener

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer