<strong>SAKSØKTE SIN EGEN MOR:</strong> Leighton Meester gikk til sak da hun fant ut at pengene hun sendte hjem til familien, gikk til plastisk kirurgi for moren, istedenfor nødvendige medisiner til lillebroren hennes. Foto: All Over Press
SAKSØKTE SIN EGEN MOR: Leighton Meester gikk til sak da hun fant ut at pengene hun sendte hjem til familien, gikk til plastisk kirurgi for moren, istedenfor nødvendige medisiner til lillebroren hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Brukte datterens penger på kirurgi

«Gossip Girl»-stjernen sendte penger til sin alvorlig syke bror, men de stakk moren av med. Nå har Leighton Meester vunnet mot sin egen mor i retten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Gossip Girl»-stjernen Leighton Meester (26) begynte å sende 46 000 kroner i måneden hjem til sin familie, da hun fikk vite at lillebroren Lex var alvorlig syk og trengte dyre medisiner.

Men da Meester fikk vite at moren Constance nektet å jobbe, og brukte pengene hun sendte på plastisk kirurgi til seg selv istedenfor medisiner til broren, gikk hun til retten.

I tillegg til operasjoner, skal moren ha brukt penger på Botox-injeksjoner og frisørtimer.

Constance Meester skal ha forsvart seg med at Leighton hadde lovet å ta vare på henne og at det var derfor hun brukte pengene.

Ifølge Leighton - som spiller den rike jenta Blair Waldorf i «Gossip Girl» - skal moren ha truet med å saksøke henne, hvis hun ikke overførte i 60 000 kroner i måneden til henne i tillegg til det hun ga sin lillebror.

Dommeren ga ifølge TMZ.com fullt medhold i retten. Det er imidlertid foreløpig ikke kjent om Leightons mor må betale tilbake noen av pengene hun har misbrukt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Gossip Girl» legges ned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer