Golden Globe 2020:

Brukte brudekjolen på afterparty

Troian Bellisario skilte seg spesielt ut på den store festen.

UTENOM DET VANLIGE : Skuespilleren beviste at hvilken som helst kjole kan være verdig en prisutdeling. Foto: NTB Scanpix/ skjermdump fra Instagram
UTENOM DET VANLIGE : Skuespilleren beviste at hvilken som helst kjole kan være verdig en prisutdeling. Foto: NTB Scanpix/ skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Natt til mandag gikk den prestisjetunge Golden Globe-utdelingen av stabelen i Hollywood. En rekke gjeve priser ble delt ut, og stjernene viste seg i sin fineste stas på den røde løperen før prisutdelingen.

Imidlertid er det ikke bare selve utdelingen som har fått oppmerksomhet. Også de stjernespekkede etterfestene skaper overskrifter, og tiltrekker seg gjerne kjendiser som ikke gikk på Golden Globe-løperen.

Troian Bellisario (34), som er mest kjent for sin rolle som Spencer Hastings i dramaserien «Pretty Little Liars», var blant dem som skilte seg ut på Golden Globe-etterfest i år.

BLEIEBRUKER: Skuespiller Shay Mitchell avslører bruk av bleie. Video: Shay Mitchell/Youtube Vis mer

Resirkulerte brudekjolen

«Pretty Little Liars»-skuespilleren fikk oppmerksomhet da hun publiserte et Instagram-bilde av seg selv sammen med ektemannen Patrick J. Adams (38), som for øvrig medvirker i serien «Suits». På bilder poserer paret på kjøkkenet og spiser iskrem.

Skuespilleren dro nemlig på Golden Globe-etterfesten til Amazon i brudekjolen sin, noe en rekke medier, som People og Daily Mail, har omtalt. Bellisario har nemlig redesignet kjolen, slik at hun kunne bruke den på ny, ifølge E! News.

- Kledde meg i halve brudekjolen min, skriver skuespilleren til innlegget på sin egen Instagram-konto.

Der fremgår det også at det er stjernens vide, hvite skjørt som utgjør «halve brudekjolen» hennes - og at merket er Cortana.

Bildet skal ha blitt tatt i etterkant av festen, og ifølge skuespilleren selv ble det en tidlig kveld på ekteparet.

- Hjemme til klokken elleve. Spiser iskrem, skriver hun videre.

På Golden Globe-kvelden kledde hun seg i en beige singlet til skjørtet, men på selve bryllupsdagen var hun derimot iført en silketopp med ermer, som matchet skjørtet. Til brudeantrekket hadde hun en krone på hodet:

Småbarnsforeldre

Skuespillerparet ble i oktober 2018 foreldre til en liten datter, og i august 2019 åpnet 34-åringen seg om at ammingen var tyngre enn hun hadde trodd.

- Jeg ville aldri ha trodd at noe så lett skulle være så komplisert, skrev hun den gang på Instagram.

Bellisario fortalte videre at det ikke var selve ammingen som var problemet, men utfordringene og smerte som fulgte med det å få brystbetennelse.

- Jeg våknet midt på natten for å pumpe, måtte kjøre av motorveien for å pumpe, jeg satt meg i mørke hjørner for å pumpe, ellers fikk jeg ikke til å sove. Det er SÅ vondt, skrev hun videre.

PÅ ETTERFEST: Patrick J. Adams og Troian Bellisario på Golden Globe-etterfesten til Amazon - hun iført samme skjørt hun giftet seg i. Foto: NTB scanpix
PÅ ETTERFEST: Patrick J. Adams og Troian Bellisario på Golden Globe-etterfesten til Amazon - hun iført samme skjørt hun giftet seg i. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mens skuespilleren gikk gravid med datteren, valgte hun og ektemannen å holde tett om svangerskapet. Det var først etter at den lille var kommet til verden at paret bekreftet den gledelige nyheten.

De to var for øvrig blant kjendisgjestene da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg i mai 2018. Dette fordi Meghan, tidligere kjent som skuespiller Meghan Markle, spilte mot Patrick J. Adams i «Suits».

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

LES OGSÅ: - Sexlivet vårt er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer