Brukte alkohol som selv-medisinering

NRK-programlederen tok bruddet med barnefaren tungt.

VANSKELIG BRUDD: En åpenhjertig Yasmin innrømmer at hun hadde en vanskelig periode etter bruddet med barnefaren. Foto: Stella Pictures
VANSKELIG BRUDD: En åpenhjertig Yasmin innrømmer at hun hadde en vanskelig periode etter bruddet med barnefaren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: NRK-programleder Yasmin Syed (47) er bestandig søt og sindig på TV, men i et stort intervju med magasinet Tara avslører hun at hun ikke hadde det så lett da det ble brudd mellom henne og faren til hennes 12 år gamle datter.

- Jeg gikk inn i en slags psykose, jeg slet med søvnen og fikk aldri ro. Når datteren min var hos faren sin var jeg mye ute, og det er nok ikke uten grunn at jeg ble kalt «Nachmin». I en periode brukte jeg alkohol som selvmedisinering, rett og slett. Og jeg mestret jobben og livet. Helt til jeg følte at jeg ikke gjorde det lenger, innrømmer Yasmin.

 Løsningen for «Dialektriket»-programlederen ble å be om hjelp.

- Så bygget jeg meg opp igjen. En dag oppdaget jeg at jeg ikke trengte alkoholen lenger. Nå er jeg sterk, sier den vakre 47-åringen til Tara. 

Før jul fikk Syed massiv støtteerklæring etter at hun la ut en sint mail hun fikk fra en TV-seer på sin Facebook. 

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer