Mama June:

Brukte 8,4 millioner på dop - på ett år

«Here Comes Honey Boo Boo»-stjernen kommer med sjokkerende innrømmelse.

PROBLEMER: Realitystjernen June Shannon, bedre kjent som «Mama June» (til høyre), avslører hvor mye penger hun brukte på dop daglig. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB
PROBLEMER: Realitystjernen June Shannon, bedre kjent som «Mama June» (til høyre), avslører hvor mye penger hun brukte på dop daglig. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Realityserien «Here Comes Honey Boo Boo» tok verden med storm i 2012, etter at seriens hovedperson, Alana «Honey Boo Boo» Thompson (15) hadde gjort stor suksess i misseprogrammet «Toddlers & Tiaras».

I 2014 sa det imidlertid stopp, og det har siden den gang gått nedover for flere av seriens medlemmer. Spesielt matriarken, June Shannon (41), har vært gjennom noen tøffe år.

Hun går under kallenavnet «Mama June», men rollen som mor har de siste årene vært overskygget av noe helt annet. I mars i 2019 ble hun pågrepet for besittelse av narkotika, noe som skapte overskrifter verden over.

Det siste året har hun åpnet seg om det elleville og alvorlige rusmisbruket, og nå innrømmer hun hvor mye det faktisk kostet henne.

Vis mer

- Så mye penger

Det gjør hun i et intervju med Access Hollywood denne uka, der Mama June kan røpe at hun og kjæresten Eugene Edward Doak brukte nærmere én million dollar, 8,4 millioner norske kroner, på dop da det sto på som verst.

- Det siste året av avhengigheten vår, vil jeg tippe vi brukte gode 900 000 dollar. Så mye penger ble sendt til doplangeren vår, forteller hun åpent.

ARRESTERT: I mars i fjor ble Shannon arrestert for besittelse av narkotika. Foto: Macon County Alabama Sheriff / REX / Shutterstock / NTB
ARRESTERT: I mars i fjor ble Shannon arrestert for besittelse av narkotika. Foto: Macon County Alabama Sheriff / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

41-åringen forteller videre at hun på et tidspunkt sendte hele 80 000 dollar til langeren på én dag. Det tilsvarer elleville 675 000 norske kroner. Hun innrømmer også at hun på et tidspunkt ventet på at 125 000 skulle overføres fra kontoen hennes for å ruse seg en siste gang, men at overføringen gikk for treigt.

Da bestemte hun seg for å sjekke inn på en rehabiliteringsklinikk.

- Jeg sjekket inn på rehab med 14 kroner i navnet mitt, og jeg kom ut med ingenting.

Ligger i familien

Realitystjernen, som nå har vært rusfri i 14 måneder, avslører også at hun har sett seg nødt til å finne frem gamle kunster igjen for å tjene penger, som følge av at serien hennes «Mama June: Road to Redemption» ble satt på pause grunnet pandemien.

- Det er mye lettere for meg å si «Hei, jeg vil ikke føle det sånn». Jeg vil ikke gå tilbake til det. Jeg vil ikke ha en overtrukket bankkonto, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har vært rundt dop hele livet. Avhengighet ligger i familien.

FEST: «Exit»-produsent Petter Testmann-Koch deler detaljer om innspillingen av den store maskerade-festen i sesong 2. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Realitystjernen fortalte også at hun brukte metamfetamin av og på frem til 2015, men at hun begynte å ta kokain to år senere.

Som nevnt ble 41-åringens ville dopmisbruk først kjent i mars i 2019, da hun ble arrestent for besittelse av crack og narkotikautstyr. I serien «Mama June: Family Crisis» innrømmet realitystjernen i fjor at hun og kjæresten brukte rundt 25 000 på metamfetamin daglig.

- Ble høy fordi jeg ville

Metamfetamin er ulovlig i store deler av verden, og kan være svært skadelig. Ifølge Norsk Helseinformatikk går misbruket på verdensbasis gradvis oppover. Analyser av kloakkvann i flere europeiske storbyer har vist at Norge er et av landene med høyest forbruk av det sentralstimulerende middelet i hele Europa.

I en av episodene av nevnte «Mama June: Family Crisis» åpnet hun seg om sitt alvorlige rusmisbruk for første gang, ifølge Entertainment Tonight.

AVSLØRER: I et innlegg på Facebook og Instagram skriver Alexander Rybak at han har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisin i elleve år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

- Den eneste grunnen til at jeg solgte huset var fordi jeg var helt raka fant. På det tidspunktet tok jeg en god del, som du vet. Det var noen ounces (britisk og amerikansk målenhet, jour.anm.) hver dag. Avhengigheten kostet oss rundt 2500 dollar om dagen, om ikke mer, sa hun ærlig til datteren Lauryn «Pumpkin» Shannon (21).

Litt usammenhengende fortalte hun videre om det tunge misbruket.

- Det var ikke noe som kom ut fra intet, og at jeg bare «herregud, nå begynner jeg med dop». Du fant jo ut at jeg ble arrestert … Jeg ble høy fordi jeg ville det. Det var på ingen måte første gang jeg leflet med stoff.

LES OGSÅ: Slik var hans ville forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer