Brukte 70.000 kr på skap til datteren (2)

Datteren til ”Svenske Hollywoodfruer”-aktuelle Isabel Adrian har designervesker og egen Instagram-profil med 11.000 følgere.

MOTESERIE: I tirsdagens episode av ”Svenske Hollywoodfruer” ble Isabels datter Monday Lily fotografert for et svensk moteblad foran sin nye walk-in garderobe.  Foto: TV3
MOTESERIE: I tirsdagens episode av ”Svenske Hollywoodfruer” ble Isabels datter Monday Lily fotografert for et svensk moteblad foran sin nye walk-in garderobe. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Femte sesong av suksesserien «Svenske Hollywoodfruer» er å se på TV3 i disse dager. Sammen med Hollywood-fruene Maria Montazami, Gunilla Persson og
Margareta Svensson, blottlegger Isabel Adrian (35) sitt luksuriøse liv i Los Angeles.

I tirsdagens episode av serien fikk seerne se den nyrenoverte garderoben til Isabels datter Monday Lily (2).

Og det var mange som sperret opp øynene da Isabel viste frem toåringens garderobe.

Hollywood-fruen har leid inn en garderobedesigner for å piffe opp klesskapet. Resultatet: En walk-in closet til 70.000 kroner.

– Jeg vet ikke om jeg synes det er verdt å bruke 70.000 kroner på et skap til en toåring, hvis jeg skal være ærlig. Men det koster så mye her i Hollywood. Det er jo sykt hvis man skal sitte å regne på det, men heldigvis gjør vi ikke det, sier Isabel i programmet.

– Kvaliteten er god og det ser fint ut, så jeg er fornøyd. Det er gøy, i mangel på noe annet å gjøre. 

I det romslige skapet henger stilfulle designerplagg sortert etter merke og farge. 2-åringen har tilgang til både vesker og klær fra Chanel, Louis Vuitton, Gucci og Burberry.

– Monday er ikke så moteinteressert enda. Men hun liker jo sko og sånn ... Kan det kalles moteinteressert?, spør Isabel i tirsdagens episode.

– Hun sier ikke "Jeg vil ha den Fendi-vesken". Hun snakker jo ikke ordentlig en gang. Men det utvikler seg kanskje.

Mot slutten av episoden kommer en fotograf fra et svensk moteblad for å ta bilder av Monday Lily, og 2-åringen poserer i en cape fra Fendi til en verdi av nesten 4000 kr.

Det er liten tvil om at Isabel Adrian gjør det hun kan for å profilere datteren som en mini-fashionista.

På sin egen blogg (tag) poster Hollywood-fruen stadig bilder av datteren under tittelen ”Monday Lilys Outfits”. (tag)

Den lille jenta er dessuten blant de aller yngste på Instagram. Monday Lily har nemlig egen profil, med hele 11.000 følgere.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 tirsdager kl. 20.30.


LES OGSÅ: – De er hemmelig forlovet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer