Brukte 600 000 kr på utseendet - i måneden

Slik sløste realityparet Spencer Pratt og Heidi Montag bort alle pengene.

KIRKEROTTER: Heidi Montag og Spencer Pratt har ikke lenger råd til å leve luksuslivet de er vant til. Paret sølte bort 60 millioner kroner etter «The Hills»-suksessen.  Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
KIRKEROTTER: Heidi Montag og Spencer Pratt har ikke lenger råd til å leve luksuslivet de er vant til. Paret sølte bort 60 millioner kroner etter «The Hills»-suksessen. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Spencer Pratt (30) og Heidi Montag (27) var et av reality-TVs rikeste par, men etter seriens avslutning i 2010 har de brukt opp alle pengene på sitt overdådige luksusliv.

Over 60 millioner kroner skal «The Hills»-stjernene ha sølt vekk.

Paret innrømmer at de begge led av stormannsgalskap og kastet bort latterlige summer på restaurantbesøk og skjønnhetsrutiner.

- Vi trodde vi var Jay-Z og Beyoncé. Når vi ser tilbake burde vi nok tatt det roligere, sier Pratt til InTouch Magazine.

Brukte hundretusener på eget utseende

Paret, som nettopp feiret sin fem års bryllupsdag, brukte gjerne 60 000 kroner i uken på trendy spisesteder i Los Angeles.

- Hver gang vi spiste ute brukte vi ofte 24 000 kroner på en flaske vin. Heidi shoppet gjerne for 180 000 kroner om dagen, sier Spencer.

TJENTE GODT: Heidi skal ha tjent rundt 600 000 kroner per episode for å spille seg selv i MTV-serien. Her sammen med Whitney Port, Lauren Conrad og Audrina Patridge.
TJENTE GODT: Heidi skal ha tjent rundt 600 000 kroner per episode for å spille seg selv i MTV-serien. Her sammen med Whitney Port, Lauren Conrad og Audrina Patridge. Vis mer

 

Montag sjokkerte mange da hun innrømmet å ha gjennomført ti skjønnhetsoperasjoner på én dag! Realitystjernens fiksering på utseende skal ha vært ute av kontroll og den barmfagre blondinen brukte 600 000 kroner i måneden på hår og sminke.

Musikken floppet

Da TV-karrieren var over ville Heidi satse på nye prosjekter, noe som ikke ble en billig affære. Montags musikkarriere kostet paret 13 millioner kroner for produksjon og markedsføring. Men Heidi var ingen Beyoncé og sangene nådde aldri hitlistene. Albumet solgte bare noen få tusen eksemplarer.

Nå har Heidi og Spencer droppet de dyre vanene og lever som mer gjennomsnittlige amerikanere. Hvis de spiser ute er det fast food eller ferdigmat.

- Det er vanskelig. Nå må vi bruke pengene våre med omhu, sier Spencer.

LES OGSÅ: Tidenes verste kjendis-inngrep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer