FLYTTER: David og Victoria Beckham har flyttet fra Los Angeles til London der de har kjøpt et hus til 400 millioner kroner. Her sammen med sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
FLYTTER: David og Victoria Beckham har flyttet fra Los Angeles til London der de har kjøpt et hus til 400 millioner kroner. Her sammen med sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Brukte 6 millioner kroner på kunst til barnerommet

Lille Harper Beckham (2) har allerede sitt eget Damian Hirst-maleri.

Publisert

SEOGHØR.NO: Før jul kjøpte Beckham-familien et nytt hus i London verdt 400 millioner kroner. Nå er de opptatt med oppussing og innredning og ingenting er overlatt til tilfeldighetene for det glamorøse paret.

Til og med barnerommene må være i toppstand og for datteren Harper (2) har mamma og pappa funnet en helt spesielt skatt. De har kjøpt et maleri fra kunstneren Damian Hirst som skal ha en prislapp på rundt seks millioner kroner.

Paret skal ha bestilt maleriet da Harper kom til verden i juli 2011 og ifølge Daily Mail ble det flyttet inn til det nye huset i Kensington denne uken.  

Maleriet skal forestille et hjerte med kunstnerens berømte sommerfuglmotiv og skal være svært likt et Hirst solgte i 2011 for seks millioner kroner.

- Flyttemennene var ekstra forsiktig med Hirst-maleriet. Det var pakket inn og alle var redd for å miste eller skade et så verdifullt kunstverk. Harper er en heldig jente som har et så dyrt bilde på rommet sitt, sier en kilde til The Sun.

NÆRT FORHOLD: 2-åringen er David og Victorias lille øyensten.  Foto: FameFlynet Sweden
NÆRT FORHOLD: 2-åringen er David og Victorias lille øyensten. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

LES OGSÅ: Familiedrama for David Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer