Brukte 52 millioner på bryllupet

Facebook-milliardæren Sean Parker sparte ikke på noe da han giftet seg i helgen.

SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen «The Social Network» fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg. Foto: FAME FLYNET
SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen «The Social Network» fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fire måneder etter at Sean Parker (33) og Alexandra Helen Lenas (24) ble foreldre for første gang giftet de seg lørdag i en storslått seremoni i Big Sur i California.

Den styrtrike entrepenøren, som i sin tid grunnla musikkdelingsnettsiden Napster og i tillegg var kompanjong med Facebook-gründer Mark Zuckerberg, sa ja til Lenas foran 300 gjester, ifølge New York Daily News.

Festen ble holdt i en frodig skog og «eventyr» var temaet for bryllupet - som hadde en prislapp på svimlende 52 millioner kroner.

- Folk gikk ned en lang sti og kom til slutt frem til en stor port, og da de åpnet dørene var det som å komme inn til en annen verden. Det startet sent på ettermiddagen sånn at solnedgangen skjedde ganske raskt. Etter at det ble mørkt hadde de ordnet med en fantastisk lyssetting inne i skogen. De fikk den til å bli levende, forteller en kilde til nettstedet.

Bruden hadde en nydelig kjole fra toppdesigneren Elie Saab, mens brudgommen ble stylet av kostymedesigneren til den Oscar-vinnende filmen «Lord of the Rings: Return of the King».

Den legendariske rockeren Sting og hans kone Trudie Styler var blant gjestene i eventyrbryllupet.LES OGSÅ: Giftet seg i rosa kjole


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer