FESTGLAD: Rihanna takker ikke nei til en god fest, og har ikke noe imot å beskue lettkledde kvinnelige strippere. Her fra Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella Pictures
FESTGLAD: Rihanna takker ikke nei til en god fest, og har ikke noe imot å beskue lettkledde kvinnelige strippere. Her fra Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella PicturesVis mer

Brukte 50 000 kroner på kvinnelige strippere

Rihanna har avlyst konserter fordi hun er syk, men kose seg på strippeklubb - det kan hun!

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars la Rihanna (24) ut på omfattende Diamonds World Tour, men har ved flere anledninger vært nødt til å avlyse planlagte konserter på grunn av betennelse i strupen.

Enkelte har også hevdet at det skal være fordi hun er gravid med kjæresten Chris Brown (23).

Men sykdom setter ikke stopper når det kommer til festing for den vakre skjønnheten fra Barbados.

Lørdag kveld dro hun strippeklubben King of Diamonds i Miami for å sjekke ut hvordan stripperne danset til musikken hennes, skriver New York Daily News, som har lagt ut video av hendelsen.

Rihanna holdt Instagram- og Twitter-følgerne hennes løpende oppdatert, og la blant annet ut et bilde hvor hun hadde strødd bunker med dollarsedler over dansegulvet.

«I går kveld ble en av fantasiene mine til virkelighet! Jeg fikk se K.O.D-strippere strippe for meg til musikken min!».

Ifølge Contact Music skal «Stay»-stjernen ha svidd av svimlende 50 000 kroner på de lettkledde damene. Nettstedet skriver også at hennes gode venninne Katy perry skal ha vært til stede på strippeklubben, og latt seg underholde av danserne.

25. juli og 26. juli opptrer Rihanna i Oslo og Bergen. Legene har advart 24-åringen mot festingen, og hevder at hun er nødt til å ta en pause fra både alkohol og cannabis-røyking dersom hun skal klare å gjennomføre hele turneen.

LES OGSÅ: Er Kristen Stewart utro igjen?