Brukte 42.000 kroner på strippere

Og det på bare tre timer...

BRUKTE 42.000 KRONER PÅ STRIPPERE: Spencer Pratt. Foto: All Over Press
BRUKTE 42.000 KRONER PÅ STRIPPERE: Spencer Pratt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Spencer Pratt (26) dro til strippeklubben «4 play Gentleman`s Club», for å lete etter talenter til sin kommende film. Han endte opp med å svi av ikke mindre enn 42.000 norske kroner - og det på bare tre timer.

Det er tydeligvis veldig kostbart å «lete etter talenter»...

- Spencer ble sett med en bunke med 100 dollarssedler i hånden. Ikke så overraskende ble han svært populær hos damene på klubben, avslører et øyenvitne overfor RadarOnline.

Pratt og hans venner dro til den populære strippeklubben i LA på onsdag, for å finne potensielle stjerner til hans kommende voksenfilm «Tower 69: Beach Patrol Feauturing 3D Boobs». Realitystjernen skal selv produsere og regissere filmen.

- Vi forsøker å rollebesette den nye filmen jeg produserer. Si til alle i pressen at jeg fant talenter, sier Pratt til RadarOnline.

«The Hills»-stjernen har allerede funnet sin første kandidat, den australske skuespilleren og modellen Sophie Turner. Det spørs om hun er så interessert i arbeide med strippere, skriver PerezHilton.

Selv om stripperne kaster seg over Spencer, så holder Spencers fraseparete kone Heidi Montag seg lagt unna. Hun skal ha blitt anbefalt av sine advokater å holde seg så lagt unna sin pr-kåte ektemann som mulig, for å ikke gå glipp av penger fra skilsmisseoppgjøret. Den opererte stjernen søkte om skilsmisse fra Pratt i juni i år.

Montag er også selv involvert i filmprosjekter, og ble nylig ferdig med arbeidet i Adam Sandler-komedien «Just Go With It».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Droppet kjæresten for å være kjendis